Sparle si soparle, 13.06.2024

joi, 13 iunie 2024
  • La alegerile din 9 iunie, marea „victorie” la Drăgășani este că a scăpat de Nedelcu și mafia lui. Având în vedere numarul de consilieri locali pe care l-a obținut fiecare organizație politică din Drăgășani, la alegerile locale, situația pentru viitorul primar liberal Costinel Stoica este un pic cam dificilă. Dar nu imposibilă. Fără o majoritate solidă în Consiliul Local, va fi destul de dificil. Vom vedea dacă își respectă promisiunile din campania electorală. Număr consilieri pe partide: PSD – 5, PNL – 4, AUR – 4, FD – 3, NOI – 1 (partidul lui Nedelcu). Viitorul primar și Consiliu Local își vor începe mandatele din luna septembrie 2024. Primăria Drăgăşani nu a procedat la transmiterea în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (SEAP) a tuturor notificărilor cu privire la achiziţiile sectoriale directe efectuate offline în anul 2022, la termenul prevăzut de lege. Sistemul de control intern a fost implementat parţial şi nu a funcţionat în conformitate cu standardele din codul controlului intern managerial, fiind identificate unele deficienţe.

Actorul Grig Chiroiu (PNL), cunoscut publicului larg pentru rolul lui Pupăză din Trăsniții în NATO, a pierdut alegerile la Băile Olănești, obținând mai puțin de 20% dintre voturile valabil exprimate, fapt ce l-a clasat abia pe locul al treilea între preferințele alegătorilor. Locuitorii din Olanesti l-au votat primar pe Sorin Vasilache - PSD, un om serios si foarte competent. Olanestenii nu au crezut minciunile si afirmatiile fanteziste ale Pupezei Chiroiu si l-au trimis la lada de gunoi electorala! Cand te crezi mare balena-n ceasca si te inconjori de consultanti ratati - ajungi sa ai aceasta soarta trista politica, Grig Chiroiu!

  • Încep lucrările la varianta ocolitoare a Râmnicului. „Recent, am fost prezent în comuna Dăeşti, unde constructorul pregăteşte organizarea de şantier pentru demararea lucrărilor de modernizare a DJ 703 L. Cca 8,7 milioane euro vom investi în acest drum, care porneşte din oraşul Călimăneşti – Jiblea Veche (DJ 703 G) şi se continuă pe teritoriul comunei Dăeşti, până în satul Fedeleşoiu, la intersecţia cu DJ 703 F. În lungime de aproape 12 km, DJ 703 L este varianta optimă de ocolire a DN 7, pe porţiunea Călimăneşti – Râmnicu Vâlcea. Prin proiect, pe lângă asfaltarea platformei drumului, se vor reabilita cele 7 poduri aflate pe traseu, se vor amenaja podeţe de acces către proprietăţi, rigole betonate şi altele, astfel încât să avem un drum modern, de la un capăt la altul”, a precizat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe