Mircia Gutău: Consilierii liberali n-au înțeles nimic din alegerile din 9 iunie!

joi, 27 iunie 2024

Consilierii liberali n-au înțeles nimic din alegerile din 9 iunie!

‼️ Popa Constantin Bogdan și Pavelescu Dumitru Lucian - aceștia sunt consilierii locali liberali din cauza cărora, în ședința de Consiliu de astăzi, nu a fost aprobat proiectul de Hotărâre prin care Biroul Vamal local urma să se mute în sediul construit lângă Parcul Industrial Sud, astfel încât traficul auto greu să fie scos complet din oraș.

❗️ Așa că de fiecare dată când stați blocați în trafic în spatele unui TIR, sau simțiți că vă sufocați din cauza gazelor de eșapament emise de vreun camion de mare tonaj ce așteapă să intre la vămuire, lor trebuie să le „mulțumiți”!

❗️ Acești consilieri locali PNL nu au înțeles nimic din palma pe care râmnicenii le-au dat-o prin vot la alegerile din 9 iunie și nu au priceput că oamenii din acest oraș s-au săturat de blocajul permanent pe care l-au practicat în ultimii trei ani și jumătate.

❗️ Din păcate, Râmnicul va trebui să-i mai suporte încă două luni și ceva, până în septembrie, când sunt convins că noul Consiliu Local va fi unul care să reprezinte cu adevărat interesele locuitorilor săi!

Mircia Gutău, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea

#ramnicuvalcea
#valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe