Alin, erou în uniformă de poliţist, a salvat de la moarte un copil de 12 ani căzut într-un canal cu apă, în Vâlcea

joi, 13 iunie 2024

Un polițist din județul Vâlcea a devenit erou după ce a salvat viața unui copil de 12 ani care căzuse într-un canal cu apă. Incidentul s-a petrecut în Râmnicu Vâlcea, iar curajul și promptitudinea agentului au făcut diferența între viață și moarte pentru minorul aflat în pericol - relateaza observatornews.ro

Alin, erou în uniformă de poliţist, a salvat de la moarte un copil de 12 ani căzut într-un canal cu apă, în Vâlcea

Un poliţist vâlcean a fost omul potrivit, la momentul potrivit. Alin a salvat viaţa unui copil de 12 ani care căzuse într-un canal cu apă. I-a acordat primul ajutor și a reușit să-l stabilezeze până ce echipajele de prim-ajutor au ajuns la fața locului.

”În cursul zilei de 11 iunie a.c., colegul nostru Alin din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, aflat în timpul serviciului, în zona digului din apropierea râului Olt, din municipiu, a salvat o persoană ce se afla căzută într-un canal cu apă. Astfel, în timp ce se afla în zona digului din municipiul Râmnicu Vâlcea, colegul nostru a fost solicitat de către o femeie pentru a interveni în ajutorul unui minor care a căzut în canalul cu apă. Colegul nostru a acționat de îndată, reușind astfel să scoată minorul de 12 ani din apă până la sosirea echipajelor medicale, considerând că orice secundă era importantă. Dându-și seama că există riscul unui stop cardio-respirator, colegul nostru i-a acordat primul ajutor, reușind astfel să-l stabilezeze. Concomitent, a solicitat sprijinul altor persoane pentru a apela serviciul de urgență 112, manevrele acordate de către colegul nostru salvându-i viața băiatului. Tânărul salvat de Alin a fost transportat la o unitate medicală din județul Dolj pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Felicitări colegului nostru pentru promptitudinea cu care a acționat!”, a transmis IPJ Vâlcea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe