Accident cumplit în Vâlcea cu un autocar în care erau 51 de elevi. Un tânăr de 22 de ani a murit

sâmbătă, 15 iunie 2024

Accident cumplit în Vâlcea cu un autocar în care erau 51 de elevi. Un tânăr de 22 de ani a murit

Accident grav sâmbătă dimineață pe DN 67, pe raza comunei Tomșani din județul Vâlcea. Un autocar și un autoturism au intrat în coliziune frontală, iar șoferul mașinii, un tânăr de 22 de ani, a murit. Mașina lui a fost distrusă aproape în totalitate în impactul deosebit de violent. În autocar erau 51 de copii și 5 adulți. Mai multe ambulanțe evaluează starea acestora la fața locului - relateaza click.ro

Copiii erau în excursie

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 67, în zona localităţii Tomşani, judeţul Vâlcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar care transporta elevi şi cadre didactice”, anunţă Centrul Infotrafic.

Un autocar plin cu elevi a fost implicat, sâmbătă, într-un accident rutier pe DN 67, în judeţul Vâlcea. S-a ciocnit cu un autoturism, iar şoferul acestuia a fost declarat decedat de echipajele medicale sosite la fața locului.

Autocarul efectua o cursă specială, fiind închiriat pentru o excursie școlară, iar la bord se aflau 51 de copii. Ei sunt evaluați medical la fața locului.

Trei copii şi şoferul autocarului ar fi fost transportaţi la spital, doi dintre ei au fost răniți în momentul imapctului, iar altul a suferit un atac de panică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe