Vicentiu Mocanu, candidat AUR la functia de primar: Râmnicu Vâlcea merită mai mult! Merităm un oraș curat, modern și prietenos cu locuitorii săi, un oraș care își valorifică pe deplin potențialul și oferă oportunități egale pentru toți

vineri, 15 martie 2024
Râmnicu Vâlcea: Vrem Altceva!
Ne aflăm într-un moment crucial pentru orașul nostru. Râmnicu Vâlcea, binecuvântat cu o istorie bogată, o cultură vibrantă și o poziție geografică strategică, are potențialul de a deveni un oraș cu adevărat prosper.
Totuși, realitatea ne arată și o altă față: o infrastructură învechită care ne îngreunează deplasarea, lipsa acută de spații verzi care ne sufocă plămânii orașului, o problemă persistentă a poluării și a traficului aglomerat. Mai mult, sentimentul general este unul de ineficiență din partea administrației.
Nu ne putem resemna la această situație! Râmnicu Vâlcea merită mai mult! Merităm un oraș curat, modern și prietenos cu locuitorii săi, un oraș care își valorifică pe deplin potențialul și oferă oportunități egale pentru toți.
Mai multe detalii despre programul nostru pentru dezvoltarea orașului, puteți găsi pe website-ul: https://mocanuvicentiu.ro
Vicentiu Mocanu, candidat AUR la functia de primar al municipiului Ramnicu Valcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe