De ce nu a raportat fosta soție a profesului din Vâlcea dispariția la poliție. Cum își explică gestul: ”Nu am considerat că...”

miercuri, 27 martie 2024

Fosta soție a profesorului dispărut din Vâlcea a făcut noi declarații. Unul dintre cele mai mari mistere din acest caz a fost faptul că fosta lui soție nu a raportat la poliție faptul că soțul ei a plecat de acasă. De această dată, femeia a venit cu explicații.

Profesorul din Vâlcea este de negăsit de ani întregi.

  • Fosta soție a profesorului din Vâlcea a dezvăluit de ce nu a raportat la poliție faptul că el a dispărut
  • Ce motiv a avut femeia

Profesorul din Vâlcea a dispărut în urmă cu patru ani, iar acest lucru a ieșit la iveală abia după mai bine de un an.

Fosta lui soție nu a reclamat la poliție faptul că el a plecat de acasă, acest lucru devenind suspicios pentru oamenii legii. Ei bine, cei doi se pare că nu mai aveau o relație la fel de bună ca în trecut.

De ce nu a raportat la poliție fosta soție a profesorului din Vâlcea faptul că el a dispărut

Căsnicia lor s-ar fi degradat treptat și ar fi ajuns într-un moment în care ar fi fost distanțați unul cu celălalt.

Din acest motiv, când profesorul a plecat de acasă, soția lui a considerat că a plecat voluntar, pentru că așa și-ar fi dorit. Astfel, femeia s-ar fi gândit că el ar fi dispărut sau că ar fi fost în pericol.

Mai mult, femeia ar fi vrut să nu se afle că soțul ei a plecat de acasă, căci acest lucru ar fi afectat afacerea lor. Fosta soție a lui a mărturisit că această situație reprezintă o rușine la adresa familiei lor, astfel că ar fi încercat să stea departe de tot ce s-a întâmplat în trecut.

”Nu am sesizat autoritățile deoarece nu am considerat că e o dispariție, ci că e o plecare voluntară a soțului. De asemenea, consider o rușine și o stigmatizare, care ar fi afectat afacerea familială, dacă s-ar fi aflat plecarea soțului. Numeroasele mărturii și interceptări din dosar susțin această idee și sunt relevante în acest sens”, a declarat fosta soție a profesorului.

Cine a vorbit ultima fată cu profesorul

Fosta soție a profesorului dispărut a declarat că ultima persoană care l-a sunat a fost soția lui, care ar fi înaintat actele de divorț la trei luni după ce el a plecat de acasă.

Femeia l-ar fi sunat de mai multe ori, însă nu i s-a răspuns. La telefonul său s-a răspuns o singură dată, dar s-a auzit doar un zgomot de fundal.

”Bălan A. intentează divorț la trei luni de la plecarea soțului de acasă și în urma a numeroase apeluri făcute atât de pe telefonul personal, cât și de pe telefonul copiilor către telefonul presupusei victime. Apelurile erau respinse. O singură dată a răspuns, probabil din greșeală, deoarece se auzea un zgomot ambiental, după care a închis telefonul”, a precizat fosta lui soție. (Sursa: spynews.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe