Sparle si soparle, 05.10.2023

joi, 5 octombrie 2023
  • Alin Voicescu, directorul Agenţiei de Protecţie a Mediului Vâlcea, menţionează în declarația de avere că are 7 (șapte) terenuri, din care 10.000 mp arabil, 3.000 mp păşune, 800 mp intravilan, 1.800 mp de pădure și un altul cumpărat în 2020, toate în comuna Fârtățești. Tot în 2020, Alin Voicescu și-a achiziționat o vilă în Râmnicu Vâlcea, pe lângă locuințele deținute în Brașov și Fârtățești. Directorul APM Vâlcea mai are în proprietate trei mașini, iar anul trecut a încasat suma de circa 700 milioane de lei vechi din salarii, iar soția lui - 1,2 miliarde de lei vechi din servicii stomatologice. Mai menționăm că Alin Voicescu este fiul primarului din Fârtățești, Nicolae Voicescu, și a fost numit în fruntea Agenției de Protecție a Mediului Vâlcea în 2012 de fostul președinte al PSD Vâlcea, Ion Cîlea.

 

  • Datorită eforturilor concentrate, administrație locală și conducerea CAS Vâlcea, înțelegând nevoile locuitorilor, conducerea CAS Vâlcea anunță că, începând cu data de 02.10.2023, locuitorii comunei Câineni pot beneficia de servicii medicale de asistență medicală primară furnizate de către medicul de familie JOUDEH ALI JAMIL MOH’D. Serviciile medicale vor fi acordate la cabinetul medical situat în comuna Câineni, sat Câineni Mici, str. Principală nr. 34, în incinta Dispensarului medical. Precizăm că, în cadrul cabinetului, pe lângă activitatea specifică de medicină de familie (servicii medicale acordate atât persoanelor asigurate cât și persoanelor care nu fac dovada calității de asigurat), potrivit contractului încheiat cu CAS Vâlcea, domnul dr. JOUDEH ALI JAMIL MOHD asigură și servicii de monitorizare pacienți COVID-19 și testare cu teste rapide antigen.

 

  • La început de octombrie, Facultatea de Management Marketing în Afaceri Economice din Râmnicu Vâlcea și-a deschis porțile. „Studenți, invitați și cadre didactice au participat la festivitățile de deschidere a anului universitar 2023-2024. A fost un moment plin de emoție la care oficialii noștri au adresat cuvinte de susținere și succes în noul an universitar. Reprezentantul Arhiepiscopiei Râmnicului, Pr. Chima Vasile, a transmis de asemenea, studenților îndemnul „Voi sunteți lumina lumii. Voi sunteți sarea pământului.” Mulțumim invitaților pentru participare! Să avem un an universitar 2023-2024 cu realizari!”, a transmis Universitatea Constantin Brâncoveanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe