Sparle si soparle, 17.08.2023

joi, 17 august 2023
  • Deputatul liberal Cristian Buican, ditamai președintele PNL Vâlcea, ia apărarea abuzurilor și neregulilor grave de la „căminul groazei” Casanova din Râmnicu Vâlcea?!? Într-un comunicat de presă, semnat Cristian Buican, se arată printre altele: „Aceste aspecte reies cu claritate din faptul că nici până astăzi nu avem o comunicare publică prin care să cunoaștem care au fost abaterile concrete care au justificat suspendarea activității căminului Casanova. De ce să ne mai mirăm, recent AJPIS a făcut un control la un cămin de copii din Prundeni, fără a emite o informare publică despre motivele controlului și rezultatele acestuia. La încercările noastre de a ne informa, reprezentantul agenției a răspuns că se află în curs de investigație. În aceste condiții, cer să înceteze folosirea abuzivă a unui principiu corect, acela al verificării modului în care funcționează serviciile sociale. Solicit Ministrului Muncii sa oprească abuzurile politice făcute la adresa centrelor sociale private din județul Vâlcea.”

 

  • Marți, de Adormirea Maicii Domnului, prefectul Mihai Oprea a făcut un „tur de forță”, participând la zilele comunelor Runcu, Pesceana și Drăgoești. „Pe lângă marea sărbătoare ortodoxă, Adormirea Maicii Domnului, în acest an comunitățile din Runcu, Pesceana și Drăgoești și-au sărbătorit și fiii satului. Le mulțumesc domnilor primari pentru invitația de a participa la evenimentele prilejuite de sărbătorirea zilelor celor trei localități, îi felicit pentru organizare, cât și pentru implicarea în viața acestor comunități. Cu acest prilej le transmit locuitorilor din cele trei comune gândurile mele bune și le doresc să aibă cât mai multe împliniri! La mulți ani cu sănătate, înțelegere și voie bună, tuturor locuitorilor din comunele Runcu, Pesceana și Drăgoești”, a transmis prefectul de Vâlcea.

 

  • Recent, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, în calitate de acționar unic al societății ETA, și-a exprimat acordul cu privire la achiziționarea de către societate a unor servicii juridice de consultanță, asistență și reprezentare a acesteia în dosarul penal nr. 3650/P/2022, aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea până la soluționarea definitivă a litigiului. A fost mandatat reprezentantul municipiului în Adunarea Generală a Acționarilor la societatea ETA să aprobe achiziționarea serviciilor juridice respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe