În acest mandat, primarul Râmnicului Mircia Gutău, are în vedere modernizarea totală a pieței agroalimentare Nord, după modelul aplicat cu succes la piața Centrală. Modernizarea va presupune demolarea actualei piețe și exproprierea spațiilor comerciale private din jurul pieței, urmând, ca apoi, să se facă o parcare subterană cu sute de locuri de parcare care să deservească locuitorii din zonă, cât și producătorii și comercianții care vin în piață. În acest fel, s-ar degreva străzile și trotuarele din jur și care, în prezent, provoacă un adevărat haos pentru automobiliști și pietoni. Îi dorim mult succes primarului Râmnicului în acest demers!
După aproape un an de la alegerile parlamentare, titlul de „cel mai slab ales din Vâlcea” îi aparține deputatului USR Ion Marin Lazăr. În toată acestă perioadă, parlamentarul nostru a reușit următoarea „performanță”: luări de cuvânt - 1 (la jurământ), propuneri legislative inițiate (63, din care... doar două promulgate în legi), proiecte de hotărâre inițiate (1), moțiuni (1). În plus Ion Marin Lazăr mai este „campion” la ceva - nu are nici o interpelare sau întrebare adresată în Parlament. Probabil că tot la „caterincă”, deputatul vâlcean a mai fost desemnat membru în grupuri de prietenie cu parlamentele altor state: grupul parlamentar de prietenie cu Republica Senegal, grupul parlamentar de prietenie cu Republica Turcia, grupul parlamentar de prietenie cu Republica Socialistă Vietnam.
Cheltuielile cu emisiile de dioxid de carbon ale CET Govora rămân în continuare extrem de mari! Spre exemplu, cheltuielile cu emisiile de CO2 înregistrate în luna iunie 2021, în sumă de 3,2 milioane de euro, reprezentând 65.298 EUA, sunt mai mari decât cheltuielile înregistrate în luna iunie 2020 cu 2 milioane de euro, în condiţiile creşterii consumurilor de combustibili, dar şi a creşterii preţului de pe piaţă a emisiilor de CO2. CET Govora a consemnat în iunie 2021 venituri de 27,7 milioane de lei și pierderi de 11,1 milioane de lei. Veniturile din activitatea de bază s-au majorat cu 3,79 milioane de lei, de la 15,09 milioane de lei în iunie 2020, la 18,88 milioane de lei în iunie 2021, în condiţiile majorării veniturilor din vânzarea energiei termice sub formă de abur industrial.