Dj pentru nuntă: 4 întrebări pe care să i le pui înainte de a-l angaja

vineri, 6 septembrie 2019

 

Pentru mulți, nunta este cea mai frumoasă zi din viața lor, ziua în care celebrează împreună cu cele mai dragi persoane faptul că au decis să se iubească pentru totdeauna. Este și normal să îți dorești ca evenimentul să iasă impecabil și toată lumea să fie mulțumită. Divertismentul este un element foarte important la o petrecere de nuntă, iar aici ne legăm direct de muzică. Dacă aceasta va fi pe placul vostru și al nuntașilor, atmosfera plăcută va compensa pentru orice alt minus. Pentru a avea cea mai bună muzică însă, ai nevoie de cel mai bun DJ. Pentru a te convinge de competențele sale, trebuie să îi pui aceste întrebări:

Întrebarea 1: Este aceasta ocupația ta principală?

Vrei un profesionist, nu un amator la nunta ta, dacă vrei ca totul să iasă perfect. Uneori, DJ-ul, când sezonul nunților nu este în toi, redă muzică în alt loc, de exemplu un restaurant, un club sau alte petreceri. Dacă aceasta este principala activitate prin care își câștigă existența și dacă este axat pe nunți, ai de-a face cu un profesionist. 

Răspunsul la întrebare poate să îți ridice un alt semnal de alarmă. Dacă atunci când spune unde a mai lucrat, DJ-ul vorbește negativ despre clienții anteriori sau despre competitori, ar trebui să fii atent. Unii DJ pun vina pe clienți sau pe competitori pentru eșecul activității lor. 

Întrebarea 2: Cum personalizezi playlistul muzical pentru fiecare cuplu în parte?

pexels-photo-1389429

Găsește un DJ care va crea un playlist pentru ziua cea mare, ce va fi pe gustul vostru și care va reflecta stilul și viziunea ce vă caracterizează. Un DJ competent va accepta bucuros listele cu piese pe care să le redea neapărat și lista cu piese pe care să le evite cu desăvârșire, indiferent de lungimea acestora. Nu ești sigur ce piese să pui la nuntă? Iată aici câteva idei. 

Întrebarea 3: Cum determini lumea să iasă la dans?

Un DJ bun cunoaște mai multe trucuri pentru a-i scoate pe oameni pe ringul de dans. Acesta îi poate ruga pe invitați să îi însoțească pe miri pe ringul de dans, sau să pună un cântec vechi care are o însemnătate pentru invitați. Îți poți da seama de performanța lor căutând online materiale video la care au fost DJ. Ce fel de atmosferă se observă? Se distrează lumea? Piesele potrivite îi pot face pe nuntași să se ridice de la masă și să își exprime bucuria pe ring, dar este treaba DJ-ului să cunoască aceste piese. 

Întrebarea 4: Ce echipament utilizezi? Ai un echipament de rezervă?

pexels-photo-844928

Un DJ profesionist trebuie să folosească sisteme audio profesionale, obligatoriu. Echipamentul este la fel de important ca instrumentele muzicale. Întreabă dacă DJ-ul are un plan de rezervă în caz de defecțiuni. S-a mai confruntat cu așa ceva? Cum a procedat? Dacă acesta nu este pregătit în cazuri nefericite, poate ar fi mai bine să continui căutările. 

Acestea sunt doar câteva întrebări pe care ar trebui să i le pui DJ-ului înainte de a-i propune să asigure muzica la nunta ta. Unul profesionist te va ajuta să le oferi invitaților tăi cele mai frumoase amintiri și multă bucurie. 

Sursa foto: shutterstock.com, pexels.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe