DE CE URĂȘTE UE actuala Guvernare? Motivele reale pentru care asistăm la toate evenimentele actuale:

sâmbătă, 22 decembrie 2018

De ce nu ar fi acesta adevarul gol, golut?
e un site cu numele ”Anti-masonic”, sub semnătura Daniel Podli, a apărut o scriere a cărei sinteză, cu unele comentarii, o găsiți prezentată ( fără semnătură) mai jos. Postarea originală o veți găsi deschizând link-ul...
pe care îl găsiți aici:
ttps://ro-ro.facebook.com/groups/312742215409739/permalink/2349644218386185/

DE CE URĂȘTE UE actuala Guvernare? Motivele reale pentru care asistăm la toate evenimentele actuale:
S-a pornit o ofensivă împotriva coaliției de la putere din partea unor țări occidentale. Care-și maschează ticăloșia sub masca îngrijorării pentru independența justiției și escaladarea corupției. Jos masca, ipocriților! Iată motivele acestor acțiuni perfide:
1. În 2017, premierul Tudose a remarcat că 27 dintre băncile din RO declarau în ultimii 6 ani profituri zero. Deci, plăteau impozit pe profit ,,zero” statului român. S-a constatat și că erau vehicule prin care multinaționalele scoteau bani din țară. Și Tudose a strigat în gura mare: ,,Scoateți profitul la suprafață! N-ați venit în RO să munciți gratis. Nu sunteți societăți de caritate!” Și, ostentativ, a renunțat la cardul de debit. Rezultatul? La sfârșit de an raportau profit pe primele 9 luni ale lui 2017, 9 miliarde de lei. Hopaaaaa…! Minuneeeee…! Ce făceau? Se împrumutau de lichidități de la firmele mamă din Austria, Olanda, Franța la o dobândă de 19% și creditau aici cu 5-6%. Ca să-și poată repatria profitul și să nu plătească impoziteeee…! Că trebuia să returneze imprumutul cu dobânda aferentă. Băieți buni, cu etica afacerilor în sânge! În timp ce unele bănci se laudau cu profit contabil, ele înregistrau pierderi fiscale, existând o discrepanţă, uneori aiurisantă, între profitul contabil raportat de bănci şi rezultatul fiscal al exerciţiului financiar.
2. În luna noiembrie 2017, guvernul Tudose a aprobat Noul Cod Fiscal, care a generat isteria multinaționalelor. Multinaţionalele care evitau până acum plata taxelor în România nu vor mai putea face acest lucru. Se va introduce un impozit pentru sumele transferate în afara ţării de multinaţionale în încercarea de a-şi reduce baza de impozitare, vor fi împiedicate transferurile unor grupuri de firme către filialele lor din paradisurile fiscale şi de asemenea nu vor mai fi oferite beneficii fiscale obţinute prin aranjamente abuzive între firme. Supărare mare. Urmarea? Au dat liber angajaților să meargă la proteste. Corporatiștii ăia inteligenți. Care habar n-au de ce ies în piață.
3. În luna noiembrie 2018, guvernul PSD-ALDE a mărit salariul minim brut/economie de la 1450 la 1900 lei. Lovitură pentru multinaționale, care au reacționat afirmând că își mută afacerile din RO, deoarece acesta este socialism nu capitalism. N-au făcut-o, au jucat la șantaj.
4. Ministrul Teodorovici a cerut aliatului strategic, prin ambasadorul Hans Klemm, ca după parteneriatul militar, să urmeze și unul economic. ,,Am cumpărat rachete de 4 mld. de la voi, haideți să facem afaceri de 4 mld. USD cu companii românești. Ați adus trupe aici și vă mulțumim. Dar hai să facem uniformele aici, haideți să cumpărați de aici alimentele, efectele etc., de ce să le aduceți de afară?”
5. Iulie 2018. Parlamentul votează legea off shore, după ce Dragnea a modificat abrupt, pe ultima suta de metri legea trecută prin Senat. În forma adoptată de Senat, România lua praful de pe tobă. Nimic. În varianta Dragnea, companiile străine sunt obligate să vândă jumătate din producție în RO, creditul fiscal acordat acordat corporațiilor străine se elimină. Se reintroduce un impozit pe veniturile suplimentare. Asta înseamnă 6,28 miliarde de dolari pe care le încasează statul român, iar la asta se adaugă alte sume. Statul român va câștiga 40 de miliarde de dolari minim. Schimbarea bruscă a formei legii a supărat corporațiile străine, ambasadorii țărilor interesate care nu s-au mai obosit să se ascundă, măcar, amenințând că vor renunța la concesiuni. Hans Klemm a luat foc. Pleacă de la măcelarie vreodată câinele?
6. Modificarea legilor justiției. În forma adoptată de majoritatea PSD-ALDE, declarate - cu mici excepții - constituționale, se elimină posibilitatea abuzurilor asupra magistraților, se consolidează independența lor, în pofida țipetelor demagogice ale opoziției și a minciunilor sfruntate ale abasadorilor vocali, care au beneficiat de abuzurile comise împotriva multor companii românești în numele anti-corupției, lăsându-se pârtie companiilor din țările lor. Am postat despre dispariția firmelor românesti de construire de autostrăzi, din domeniul IT-ului, farmacie, îngrășamintelor chimice, aproape falimentate de acțiunile DNA. Nu le mai enumăr.
7. Iminența modificării legilor pe siguranța națională crează alte frisoane atât intern cât și extern. Temerea mare este că prin modificările legislative aduse s-ar putea lua pârghiile structurilor de forță, prin intermediul cărora anumite țări controlau decizia politică și administrativă, în scopul atingerii intereselor lor economice în România.
Iată motive pentru care aliați occidentali joacă mizerabil. Interesele sunt atât de mari încât, mimând interesul pentru eradicarea corupției, ei au încurajat abuzuri, au fost orbi față de încălcarea drepturilor omului. Mor de dragul democrației, în timp ce corporațiile lor au scos din RO neimpozitate miliarde de EUR. Astă e un adevăr, fraților, nu sunt baliverne.
Am fost unul dintre cei care au idealizat aliații occidentali ani de zile. Că sunt cinstea întruchipată, idealul de democrație la care trebuie să ajungem. Aiurea! Și Occidentul e putred, e corupt, demagog, comprador. Interesul economic calcă în picioare totul. Asistăm la o manipulare de proporții împotriva României. Nu m-aș mira să ni se ia dreptul de a prelua președinția Consiliului al UE, în aplauzele unor partide cretine care vor să ajungă la putere cu orice chip. Chiar dacă pierde România.
Atenție! De ce face PSD-ul toate acestea? De ce dintr-odată Dragnea, băiatul supus, crescut de sistem, care juca tenis, aducea șampanii scumpe, mergea la chermeze cu oameni puternici care conduceau RO din umbră, a devenit patriot? De ce a declanșat el acest război, binevenit de altfel, cu corporațiile și cu ambasadorii străini? Nu vă gândiți că deoarece iubește mult RO. Nu. Ci, fiindcă s-a văzut trădat de ,,prieteni”. După ce a fost cocoloșit ani de zile și instrumentat, a fost ,,executat”. Ca și alții. A încercat, în zadar, să facă pace. N-a mai reușit. Ca și Ghiță, de altfel. Și-atunci, Dragnea a ieșit la atac. ,,Să nu creadă cineva că dacă mor, mor ca un prost.”, a spus el.
Tot ce-am scris mai sus este modul lui Dragnea de a se răzbuna pe un sistem ticălos, din care a făcut parte, și pe ambasadorii care au suținut și acoperit acest sistem. Care a adus multe beneficii companiilor străine. Iată de ce am spus eu că războiul Dragnea (PSD) – Sistem este în folosul României. Ca să se prăbușească tot eșafodajul ticălos, prin care a fost jefuită RO de miliarde de EUR. Miliarde care au luat drumul off shore-urilor.

Pe lângă jaful comis de politicieni și agenți din servicii, în anii 90 mai ales, RO a pierdut zeci de mld. EUR prin jaful făcut de multinaționale. Sub supravegherea vigilenților politicieni bruxellezi, bravi luptători împotriva corupției. Uitați-vă că și Barroso, și Prodi, foști președinți ai Comisiei Europene, și Schroder, fost cancelar german, lucrează acum pentru marii corporații străine. Habar n-aveți ce trafic de influență se face și la Bruxelles!

- Iată o ocazie de analiză pentru toți cei dintre noi, care tot au cârcotit împotriva actualei guvernări, acuzând mai mereu pe Dragnea și ai lui, fără a încerca, cel puțin, să înțeleagă adevărul adevărat ( scuze pentru pleonasmul voit...) , a separa , evident problemele ce-l condamnă pe Dragnea, de problemele reale și încercările actualei guvernări de a îndrepta, cât de cât, situația în care am ajuns ...Mă opresc să fac alte comentarii..Citiți materialul cu atenție, eventual chiar recitiți-l și mai discutăm...dacă considerați că ar fi necesar!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2025 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe