Sparle si Soparle

miercuri, 7 ianuarie 2009

Sparle si Soparle

#  Deputatul Basil Bleotu se plânge oricui vrea sa îl asculte de sefii sai din partid. Baronul din sudul Vâlcii crede ca merita sa fie seful Comisiei de Buget Finante din Camera Deputatilor si ca a fost suntat de Mircea Geoana si Dan Nica care au sutinut pe altcineva. Pai o fi Geoana si Nica cum sunt dar nici asa de cretini încât sa dea presedentia unei comisii foarte importante unui individ caruia daca îii iei carnetul de partid îi bate vântul prin diplome!

# Crunta batalie pentru sefia Inspectoratului Scolar dusa de mai multi profesori înregimentati în PSD si PDL  dovedeste clarviziunea lui Gheorghe Ciuca care a preferat în vara sa investeasca în campania penru primaria Olanestiului desi pierdea bani buni la salariu. Pe actualul inspector sef Florin Smeureanu, care are un mandat de 4 ani început spre finele lui 2008, îl asteapta vremuri grele.

Probabil se va întoarce la catedra de matematica, se va judeca dupa ce va fi debarcat va câstiga dupa vreo doi ani sau mai mult si va primi salariile din urma. Platite de noi toti vâlcenii ca de obicei în astfel de situatii. Ca doar nu i le-o plati cei care îl vor schimba ilegal!

# Obligat sa îsi depuna declaratia de avere deputatul Sorin Zamfirescu s-a demascat! 350 de milioane a încasat omul asta de la ACVARIM anul trecut, pe lânga pensia de 240 de milioane. Si asta fara sa lucreze o zi, numai pe concediu medical. Pai daca avea deja pensie ce mama naibii bani pe concediu medical? Ce buna ar fi fost ordonanta asta cu interzicerea cumularii pensiilor si a salariilor de la stat daca era data de acum patru ani! Abia ajuns deputat, cu mare nesimtire, fostul primar taranist a Râmnicului trimisese scrisoare la ACVARIM sa i se pastreze postul ! Bolnav de-a binelea tinând cont ca la sfârsitul mandatului ar avea 70 de ani!

# Dupa declaratia de avere depusa dar si dupa alte informatii pe care le avem senatorul Laurentiu Coca este unul dintre cei mai saraci parlamentari din tara! Probabil nu doar din mandatul actual. Omul dovedeste ca este într-adevar social democrat. Mare parte din salariu se va duce pe acoperirea creditului de 700 de milioane luat pentru a-si finanta campania electorala.

# Un cunoscut smecehr vâlcean care detine o firma ce vinde autoturisme a fost în anii tineretii iubitul unui cunoscut creator de moda din Capitala. Golanasul vâlcean pozeaza acum într-un bun familist dar noi stim cum primea flori de la iubitul lui care îl aducea cu masina dup nopti de zbenguiala în camin!

# Liberalii din Vâlcea vor face în curând câteva primiri importante în organizatia municipala. Dar tot aceasta organizatie îl va exclude pe un oportunist batrân trimis recent în instanta de DNA!

# Atacurile din presa împotriva lui Stefan Prala, fost candidat al PSD la functia de senator aparute exact în ziua în care pesedistii vâlceni trebuiau sa decida pe cine sutin în functia de prefect este tipica unor mercenari profesionisti. Nu îi luam parte lui Prala dar cum naiba sa te miri ca omul vrea sa fie prefect în conditiile în care a adus 17.000 de voturi la ultimele uninominale, voturi care au contribuit la excelentele rezultate ale PSD Vâlcea!?

# Oricum nu Petre a fost miercuri cel mai penibil. Editorialele sale sunt oarecum bine scrise ( sau dictate) având fraze care se leaga si care dau senzatia cititorului de scriere argumentata intelectual. Penibili au fost cei care dintr-o mai veche slugarnicie au încercat sa îl prezinte pe Gigi Matei ca pe un îndreptatit la postul de prefect, un individ care a reconstruit organizatia municipala a PSD ( hai sa fim seriosi !) si care a obtinut rezultate bune în Râmnic ! Pai distanta dintre Gigi si Perpelea e imensa domnilor, sau tovarasilor, chiar nu va dati seama ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe