Comuna Valea Mare are nevoie de sprijinul noilor parlamentari

duminică, 18 ianuarie 2009

Comuna Valea Mare are nevoie de sprijinul noilor parlamentari

Majoritatea primarilor alesi în functie anul trecut facut în aceasta perioada bilantul primelor sase luni de mandate. Constantin Briceag a devenit primar dupa ce înainte fusese viceprimar. Lupta electorala nu fost usoara în comuna Valea Mare dar noul edil a aratat ca populatia din mica comuna nu a gresit atunci când l-a ales. Primarul Briceag a reusit sa asfalteze 2 km de drum la granita cu localitatea Diculesti si a reabilitat si pietruit toate ulitele satesti , unele dintre ele erau lasate în paragina de peste 30 de ani.

Noua administratie locala din Valea Mare a reamenajat si Monumentul Eroilor de la intrarea în comuna si sprijinita de presedintele Consiliului Judetean a  definitivat constructia unui pod de beton în punctual Valea Draganului. Multe familii din zona au însa grave probleme sociale. Tineretul este plecat la munca în strainatate si în localitate se afla multi oameni vârstnici cu probleme de sanatate, cu venituri mici, cu lipsuri, cu handicapuri locomotorii. Primarul este cunoscut ca un om cu suflet care încearca sa rezolve fiecare caz punctual, sa gaseasca sponsori .

A daruit mai multor concetateni cu probleme, scaune cu rotile, a facut rost de cadouri pentru copii si batrâni în perioada sarbatorilor de iarna, s-a implicat în ajutorarea familiilor cu probleme. Acum Constantin Briceag asteapta sptrijin de la parlamentarii alesi în Colegiul Balcesti. Deputatul Constantin Mazilu si senatorul Laurentiu Coca au obtinut scoruri bune în localitatea Valea Mare, sunt prieteni ai primarului în functie si cunosc foarte bine situatia din zona. Sprijinul lor este esential în obtinerea unor finantari pentru definitivarea unor proiecte edilitare de mai mare anvergura. (N.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe