PRIMARUL ADRIAN COSAC: ”VĂ MULȚUMESC CĂ AȚI VOTAT, CU MULTĂ RESPONSABILITATE ȘI DESCHIDERE, PENTRU CONTINUITATE!” 11 Jun 2024 07:38 

joi, 13 iunie 2024

 

Străbunicii, bunicii și părinții mei, vlădeșteni cu multă dragoste pentru aceste locuri, mi-au lăsat moștenire valori morale și spirituale solide, dragostea și respectul pentru muncă, dragostea și respectul față de oameni ‒ și toate acestea mă călăuzesc zi de zi.

În toată perioada campaniei electorale, dumneavoastră, stimați vlădeșteni, ați avut răbdarea de a aprecia și cântări cu multă justețe proiectele pe care le-am implementat pentru comunitate până acum, pe cele care sunt în curs de implementare și alte lucruri bune care s-au făcut.

Mă aplec cu respect în fața dumneavoastră, a tuturor vlădeștenilor care duminică mi-ați acordat votul de încredere!
Vă mulțumesc că ați votat, cu multă responsabilitate și deschidere, pentru continuitate, pentru un loc în care să îți fie drag să trăiești, pentru proiecte care să ridice calitatea vieții în Vlădești.

Vă asigur că în noul mandat încredințat, voi continua implementarea proiectelor și, cu aceeași energie, pasiune și respect față de aceste locuri și în primul rând față de dumneavoastră, voi iniția proiecte noi.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați votat la aceste alegeri și vă asigur că voi face tot ceea ce este corect și în folosul comunității. Esența democrației constă în puterea votului pe care trebuie să îl acordăm și în dialog.

Sunt și voi fi primarul tuturor vlădeștenilor, sunt și voi fi preocupat să facem împreună din Vlădești un loc de care să fim mândri ‒ Vlădeștiul este recunoscut și mult admirat pentru frumusețea sa, calitatea ridicată a vieții, curățenia, liniștea, tradițiile și unicitatea sa.

Continuăm împreună pentru Vlădești!

Cu deosebită recunoștință,

Adrian COSAC
Primar Vlădești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe