Chimcomplex și-a întărit poziția pe piață prin achiziționarea Logiserv Tank Cleaning, prima spălătorie din România care oferă servicii la standarde europene recunoscute de Consiliul European al Industriei Chimice

marți, 11 iunie 2024
Ne întărim poziția pe piață prin achiziționarea Logiserv Tank Cleaning, prima spălătorie din România care oferă servicii la standarde europene recunoscute de Consiliul European al Industriei Chimice (CEFIC) pentru curățarea autocisternelor, containerelor și IBC-urilor destinate transportului și depozitării de substanțe chimice lichide.
Vedem această achiziție ca fiind una firească, care ne permite să le oferim clienților o gamă mai largă de servicii și ne asigură că manipularea produselor noastre se respectă întocmai, fără riscuri de contaminări încrucișate.
În urma investiției Chimcomplex a preluat echipamentele, utilajele esențiale și autorizațiile pentru a opera spălătoria la cele mai bune standarde.
Logiserv Tank Cleaning este totodată și prima spălătorie din România certificată Sqas Cleaning și care la rândul său certifică prestarea serviciilor prin emiterea certificatului de spălare tip ECD.
De asemenea, compania deține o stație proprie de epurare pentru apele uzate rezultate din procesul de spălare, care respectă condițiile impuse de legislația de mediu în vigoare.
Investim continuu în noi tehnologii pentru a crește eficiența, dar ne menținem atenția spre protecția mediului și sustenabilitate. Aceasta este încă un obiectiv îndeplinit în strategia noastră de a crește constant!
Chimcomplex

DCIM100MEDIADJI_0543.JPG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe