Eugen Neață, deputat PSD: Remus Sasu, primarul de succes al Ocnelor Mari

marți, 27 februarie 2024
Remus Sasu, primarul de succes al Ocnelor Mari
Ocnele Mari a revenit în ultimii patru ani la ceea ce era pentru noi, cei care locuim la Râmnicu Vâlcea. Cea mai apropiată și mai accesibilă stațiune balneoclimaterică. Este din nou ceea ce a fost pentru generații numeroase de vâlceni, de gorjeni, de doljeni, de olteni, de argeșeni și chiar de bucureșteni. Craiovenii - cei mai numeroși dintre turiștii care veneau vara la Ocnele Mari - numeau plajele de aici litoral și nu greșeau deloc numindu-l așa.
De o bună bucată de timp, Ocnele Mari au fost repopulate cu turiști atrași de ocna de sare deschisă publicului, de cele două ștranduri modernizate și dezvoltate cu facilități noi de plajă, de cazare și de alimentație publică, de parcul de aventură și de numeroasele pensiuni, din ce în ce mai spațioase și mai ofertante cu propuneri incitante de divertisment. Piscină, saună, cursuri de călărie.
În ultimii patru ani, administrația publică din Ocnele Mari a schimbat complet imaginea de șantier perpetuu cu care și-a îndepărtat turiștii în trecut. Strada principală este complet modernizată acum, alături de alte străzi asfaltate în ultimul timp și este în curs de acceptare la finanțare un proiect de asfaltare completă a căilor de acces din stațiune. Am mers la Ocnele Mari pentru o întâlnire cu primarul Remus Sasu, unul dintre cei mai tineri și mai performanți primari pe care îi are județul nostru. Are în portofoliu proiecte de dezvoltare și de modernizare de peste 15 milioane euro. Pentru rețeaua de apă și de canal, pentru rețeaua de gaze, pentru rețeaua de străzi, cum am spus deja, pentru o sală de sport și pentru reabilitarea termică a unui bloc de locuințe și pentru o asociere care poate rezolva definitiv problema transportului local. Mi-a vorbit cu multă încredere despre realizarea 100% a rețelelor de utilități pentru care s-au primit și avizele și finanțările în acest moment. Ocnele Mari a parcurs o etapă importantă în administrarea primarului Remus Sasu. Și-a recăpătat atractivitatea de stațiune turistică și a adus mai mult optimism printre locuitorii obișnuiți acum să se întâlnească de mai multe ori la sărbători și evenimente publice locale, la competiții sportive în aer liber și la spectacole de teatru, la spectacole școlare și la concerte, cum nu s-a întâmplat niciodată în trecut. Bucuria oamenilor de a trăi în localitatea lor a fost și rămâne pentru Remus Sasu un obiectiv de atins și în acest mandat și în mandatul următor de primar.
Îmi place să mă întâlnesc cu primarii vâlceni de succes, să-i ascult vorbind despre realizările lor și despre proiectele de viitor și să-i consult în privința inițiativelor legislative pe care am de gând să le promovez ca deputat în Parlamentul României.
Deputat PSD, Eugen Neață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe