Ion Busca, patronul firmei de constructii Trustul 3 Constuctii, ar intentiona sa intre in forta in politica!

marți, 5 decembrie 2023

Ion Busca, patronul firmei Trustul 3 Costructii, ar intentiona sa intre in forta in politica! Dupa esecul din anul 2020 cand politicianul pe care l-a sustinut si sponsorizat la greu, Virgil Pirvulescu, l-a dezamagit profund, Busca vrea sa-i sustina pe patriotii adevarati din politica, la nivel local si national. Suparat pe statul roman din cauza multiplelor controale din ultimii ani care l-au imbatranit efectiv, ANAF, Antifrauda, ITM, Garda de Mediu etc, Busca pare mai hotarat ca niciodata sa se implice in politica, sustinand direct sau din umbra, primim informatia pe surse, partidul lui George Simion, AUR! Discursul AUR se pliaza perfect pe nemultumirile lui Ion Busca. Fiind un om serios, de caracter si foarte educat, cu siguranta omul de afaceri Busca va reusi in politica, asa cum a reusit si in afaceri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Ion Busca, patronul firmei de constructii Trustul 3 Constuctii, ar intentiona sa intre in forta in politica!”

  1. Sigur , supararea vine de la faptul ca , aceste controale , de la ANAF, Antifrauda, ITM, Garda de Mediu etc, aveau drep scop umplerea buzunarelor celor care initiau controalele nu pentru imbunatatirea activitatii societatii. Prin aceasta miscare si daca va si reusi , sigur afaceristul Busca ii va demasca pe asa zisii veghetori la binele afaceristilor ramniceni si valceni. Cred ca multi dintre ei deja isi cumpara pantalonii maron pentru cea mai buna protectie. S adea Dumnezeu sa si reuseasca si pe impostori sa-i spovedeasca.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe