Exclusiv datorita EURO INSOL, Ramnicu Valcea este SINGURUL municipiu din țară care NU SE AFLA în pericolul de a rămâne fără căldură și apă caldă in iarnă!

marți, 5 decembrie 2023

Exclusiv datorita EURO INSOL, Ramnicu Valcea este SINGURUL municipiu din țară care NU SE AFLA în pericolul de a rămâne fără căldură și apă caldă in iarnă!

Ramnicu Valcea este SINGURUL municipiu din țară care NU SE AFLA în pericolul de a rămâne fără căldură și apă caldă la iarnă.

Acesta fapt i se datoreaza suta la suta administratorului judiciar EURO INSOL de la CET Govora, care a incheiat  contracte ferme cu ROMGAZ, distribuitorul de GAZ, inainte de cresterea haotica a preturilor! De asemenea, zeci de mii de tone de carbune se afla in stocurile CET Govora!

Numai inspiratia si profesionalismul specialistilor de la Euro Insol au dus la o situatie fericita pentru municipiul Ramnicu Valcea, care se bucura de furnizarea agentului termic in bune conditii. In contradictie cu SITUATIA FERICITA A LOCUITORILOR DIN RAMNICU VALCEA - bucurestenii, timisorenii, craiovenii, vasluienii, aradenii, bacauanii, vrancenii, mehedintenii si romani din alte sute de orase - DARDAIE DE FRIG IN APARTAMENTE, furnizorii de agent termic neavand stocuri de carbune sau pacura, iar despre bani pentru facturile imense la gaz nici nu poate sa fie vorba! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe