Droguri găsite de jandarmi asupra unor tineri, în Râmnicu Vâlcea (VIDEO)

duminică, 3 decembrie 2023

Mai multe ambalaje din staniol în care se găseau droguri au fost depistate de jandarmii din Vâlcea asupra a trei tineri, se aflau într-un autoturism parcat într-un centru comercial din Râmnicu Vâlcea.

Potrivit unui comunicat remis de Jandarmeria Vâlcea,  jois eara, în jurul orei 20.00, atenția jandarmilor a fost atrasă de comportamentul suspect al unui conducător auto, imediat după ce acesta a oprit mașina în parcarea unui centru comercial din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Cei trei ocupanți ai autovehiculului, un bărbat în vârstă de 31 de ani și alți doi pasageri în vârstă de 31, respectiv 29 de ani,  au fost legitimați iar în urma controlui corporal preventiv, au fost descoperite asupra unuia dintre pasageri, patru ambalaje de staniol care conțineau resturi vegetale cu o culoare brun-verzuie, presupuse a fi substanțe interzise conform legislației în vigoare.

„În timpul procedurilor, tânărul care a condus autovehiculul a manifestat o agitație constantă, ceea ce a determinat jandarmii să solicite sprijinul lucrătorilor Biroului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, pentru a fi testat antidrog. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drug test, iar rezultatul a indicat prezența unor substanțe interzise în organism.

Documentele întocmite în urma intervenției, împreună cu substanțele interzise, vor fi predate organelor abilitate pentru a continua cercetările în conformitate cu prevederile legale”, transmite Jandarmeria Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe