Analiză: Firmele private integral românești, înregistrate în Vâlcea, cu cele mai mari afaceri! Cine e pe primul loc

marți, 5 decembrie 2023

Ovidiu şi Andra Paraschiv deţin cea mai mare firmă din Vâlcea, parte din grupul Carmistin, arată o analiză Economica.net, referindu-se la firmele cu sediul fiscal in județul Vâlcea

Avicarvil e deţinută indirect de Ovidiu şi Andra Paraschiv, prin intermediul a două firme, arată datele din Termene, obţinute şi analizate de Economica.net

Remus Daniel Niţu e asociat unic la firma Damila din Vâlcea. Firma e producător, importator şi disribuitor de materiale de construcţii. Deţine mai multe magazine în ţară şi un magazin online.
Damila a dezvoltat o divizie de producţie pentru ţiglă metalică, vândută sub marca Rodach. Capacităţile de producţie ale societăţii sunt amplasate în Râmnicu Vâlcea (fabrica de plasă sudată) şi în Bucureşti (fabrica de fasonare oţel beton).

Boromid Ind e unul dintre cei mai mari producători de produse de panificaţie şi de patiserie din ţară, parte a grupului Boromir. Asociaţii firmei Boromir Ind sunt Constantin, Gheorghe, Mariana Boromiz şi Mircea Ureche, reiese din datele din Registrul Comerţului, consultate de Economica.net.

Pajo Agriculture e deţinută indirect, prin 2 firme, de Ovidiu şi Andra Paraschiv, potrivit datelor obţinute de Economica.net din Termene.

Firma Diana e deţinută de familia Crăciunescu. Diana deţine 68 de magazine în judeţele Vâlcea, Gorj, Argeş, Olt, Dâmboviţa şi Dolj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Analiză: Firmele private integral românești, înregistrate în Vâlcea, cu cele mai mari afaceri! Cine e pe primul loc”

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe