Coşmarul echipei de handbal SCM Râmnicu Vâlcea se prelungeşte!

luni, 13 noiembrie 2023

Coşmarul echipei de handbal SCM Râmnicu Vâlcea se prelungeşte! Conform presei sportive, după ce a primit 42 de goluri în faţa propriilor suporteri, din partea unei echipe cu care altădată se bătea pentru titlu în Liga Florilor, CSM Bucureşti, formaţia de handbal de la poalele Capelei a primit 31 de goluri de la... Dacia Mioveni, echipă aflată pe penultimul loc în clasament, cu un picior în Divizia A, care mai câştigase un singur meci până acum. Trupa argeşeană a câştigat confruntarea cu scorul de 31-24. Vâlcea, care altădată era o echipă de temut pentru forţa defensivă, a ajuns să aibă a doua cea mai slabă apărare din campionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Coşmarul echipei de handbal SCM Râmnicu Vâlcea se prelungeşte!”

 1. Este o vorba care spune ca daca vrei sa curga lapte si miere trebuie sa dispui de vaci si albine nu sa ai trintori. Asa procedeaza SCM Râmnicu Vâlcea iar cosmarul se prelungeşte!
  Ce cauta atitia habarnisti in anturajul echipei? De ce nu mergeti pe principiul decit mult si fara rost mai bine putin si bun?
  Un fost sportiv , oricit de bun in ramura sa , nu poate fi un bun conducator intr-un alt sport. Daca nu stii sa vorbesti si sa scrii si te multumesti cu mormanul de la sfirsitul lunii nu vei avea niciodata rezultate.
  Consider ca demisia de onoare ar fi cel mai bun cadou de la Mos Craciun!
  Acum se vede daca este vorba de caracter sau doar interes.

Ultimele stiri

 • PUBLICITATE

 • PARTENERI MEDIA

 • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe