Huliganism în politica vâlceană!  Primarul Florin Alexandru Mărăcine, lovit de contracandidatul PNL, Nicolae “Dan” Crivăț

marți, 3 octombrie 2023

Huliganism în politica vâlceană! Primarul comunei Galicea, Florin Alexandru Mărăcine, susține că a fost agresat într-un magazin din satul Cocoru de viitorul candidat al PNL pentru funcția de primar, Nicolae “Dan” Crivăț (foto).

Fostul polițist la Crimă Organizată, fost consilier al primarului din Galicea și actual cercetat pentru o presupusă faptă de loviri și alte violențe este acuzat de către primarul Mărăcine de acte de violență, scandalul ar fi avut loc chiar în această dimineață de 2 octombrie 2023. Totul a fost înregistrat, iar agresiunea ar fi avut loc în prezența unor martori - relatează gazetavalceana.ro

“Am oprit la un magazin din satul Cocoru, iar el a venit după mine, m-a urmărit în interiorul magazinului, mi-a adresat o serie de cuvinte și m-a îmbrâncit. Am căzut peste o ladă frigorifică și m-am lovit la spate și la cap. Am depus plângere la Poliție, iar mâine mă duc la Medicină Legală și la procuror. Eu nu sunt un om violent și nici nu am încercat în niciun fel să îl provoc. Nu m-am gândit nicio clipă că o să dea în mine. Am crezut că își termină aberațiile și pleacă. Este disperat să ajungă primar, pentru că el mi-a adus niște investitori la primăria care mi-au propus un proiect de 400.000 de euro cu un comision de succes, pe care eu l-am refuzat. Eu nu fac prostii de genul acesta! Eu sunt un om cinstit! De atunci a început totul. Am mai avut un incident de zilele comunei, când ne-am intersectat pe stradă și a început să fie violent verbal, însă eu atunci m-am urcat în mașină și am plecat” – a declarat primarul Florin Alexandru Mărăcine, potrivit aceleiași surse.

Dosar penal pe numele candidatului PNL la Primăria Galicea

Primarul comunei Galicea, Florin Alexandru Mărăcine, a depus o plângere penală împotriva fostului polițist Nicolae “Dan” Crivăț.

“Aceste aspecte fac obiectul unui dosar penal în care se efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de  pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe” – a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea.

Crivăț neagă toate acuzațiile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe