ANUNȚ ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ ÎN COMUNA PĂUȘEȘTI MĂGLAȘI

miercuri, 25 octombrie 2023

 

APAVIL S.A.

ANUNȚ ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ

 

Având în vedere necesitatea executării lucrărilor de remediere a pierderii de apă potabilă  existentă pe rețeaua de distribuție apă potabilă din  PEHD D315 mm, din comuna Păușești Măglași, strada Principală nr. 147, în data de 26. 10. 2023,  în intervalul  800 – 1700 , se  va  întrerupe  furnizarea  apei potabile la consumatorii existenți în comuna Păușești Măglași, tronson cuprins între Mănăstirea Sărăcinești și limita cu comuna Vlădești,  străzile: Principală DN64A,  Primăverii, Chiciora, Rapsodiei, Armoniei, Satul Nou, Valea de Case, Coasta, Coasta Mare, Soarelui, Mutuligeștilor, Crinilor, Dealul Pleșii, Drumul Pietrarilor, Industriei, Ulmețel, Solea, Vladului, Calea Mare, Doamnei, Castanilor, Viorelelor, Aleea Olănești, Cireșilor, Bălănești, Vlăduceni, Liliacului, Teiului, Valea Viei, Doamnei și Poligonului.

Echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor. Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor sau telefonic, la dispeceratul societății (telefon 0350 802 160), confirmate de specialiștii societății noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS – MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe