O cisternă încărcată cu GPL s-a ciocnit cu un TIR, pe DN7. Cisterna ar aparține firmei implicată în explozia de la Crevedia

sâmbătă, 16 septembrie 2023

Oameni evacuați în Vâlcea după ce o cisternă încărcată cu GPL s-a ciocnit cu un TIR. Traficul este blocat pe DN 7. Foto: ISU Vâlcea O cisternă încărcată cu GPL şi un autotren plin cu medicamente s-au ciocnit, sâmbătă, pe DN 7, în judeţul Vâlcea. Autorităţile au evacuat zona şi au stabilit un perimetru de siguranţă.

ACTUALIZARE 15.35 Accidentul de pe DN 7, unde o cisternă încărcată cu GPL s-a ciocnit cu un TIR, ar fi fost provocat de şoferul cisternei care ar fi păstrus pe contrasens. Cisterna ar aparţine firmei Flagas care deţinea instalaţia GPL care a explodat la Crevedia, scrie news.ro. Poliţiştii au stabilit, în urma primelor cercetări la locul accidentului de pe DN 7, unde o cisternă încărcată cu GPL s-a ciocnit cu un TIR , că accidentul ar fi fost provocat de către şoferul cisternei. Acesta ar fi pătruns pe contrasens şi a lovit TIR-ul. În urma impactului, şoferul TIR-luin încărcat cu medicamente a fost rănit. Potrivit www.gazetavalceana.ro, cisterna ar aparţine firmei Flagas, a lui Ionuţ Daniel Doldurea şi Cosmin Ionuţ Stîngă, cea care deţinea staţia GPL care a explodat la Crevedia, peste 50 de persoane fiind rănite. ȘTIRE INIȚIALĂ: ”Poliţiştii rutieri intervin la accident rutier pe DN 7. Din verificările preliminare efectuate s-a stabilit că, ar fi avut loc o coliziune între o cisternă încărcată cu GPL şi un autotren, în localitatea Racoviţa, km 221”, a transmis, sâmbătă, IPJ Vâlcea.

Sursa citată de news.ro a precizat că traficul este blocat total. ISU Vâlcea a menţionat că echipajele de la Staţia Brezoi au sosit la fata locului, au stabilit un perimetru de siguranţă si au evacuat persoanele din zona. ”În urma recunoaşterii şi a măsuratorilor efectuate cu dozimetrul din doatare, nu sunt scurgeri de GPL sau depăşiri ale valorilor normale. Pe carosbil sunt scurgeri de motorină”, anunţă ISU Vâlcea. Centrul Infotrafic a menţionat că TIR-ul implicat în accident este încărcat cu medicamente, iar şoferul acestuia acuză dureri, urmând să fie evaluat medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe