Cristian Răchitan, considerat printre cei cinci diagnosticieni ai lumii, vine la Teatrul Anton Pann pentru a susține o conferință pe teme de sănătate

marți, 26 septembrie 2023

Cristian Răchitan, considerat printre cei cinci diagnosticieni ai lumii, vine la Teatrul Anton Pann pentru a susține o conferință pe teme de sănătate.

Joi 28 septembrie, de la ora 18.00

 

          Medicul Cristian Răchitan, naturopath și osteopat, consideraț printre cei cinci diagnosticieni ai lumii vine la Vâlcea. În data de 28 septembrie, de la ora 18.00, la Teatrul Anton Pann, în Sala Mare, va susține conferința cu tema ”De ce se îmbolnăvește omul, de ce se îmbolnăvește societatea?  Stabilit în SUA, la New York, acolo unde locuiește de peste 30 de ani, celebru în tratarea unor mari personalități politice și vedete de top internațional, Cristian Răchitan anual se întoarce în România pentru a conferinția pe diverse teme de sănătate și pentru a-și ajuta semenii. El va fi însoțit de doi prieteni, Miron Manega și violoncelistul Adrian Naidin. Împreună ne vom bucura în cele două ore programate să-i acultăm pe toți trei. La finalul întrevederii va fi și pentru o jumătate de oră sesiunea de întrebări și răspunsuuri.

Miron Manega. Scriitorul Miron Manega, și-a făcut cu ușurință un nume. Este poet, jurnalist, membru Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România. Îl însoțește pe dr. Cristian Răchitan la Rîmnicu Vâlcea pentru a arăta ”că realitatea românească profundă - aceea a preocupărilor, aşteptărilor şi deşteptărilor - este cu totul alta decât ceea ce ni se prezintă în ziare şi la televizor”.

Adrian Naidin, artist instrumentist, solist vocal, compozitor.  Nume sonor in industria muzicală, cu numeroase concerte pe care le-a sustinut de-a lungul timpului pe scenele din Romania si din strainatate, cu numeroase premii la concursuri nationale si internationale de muzică, Adrian Naidin ne va încânta cu a sa voce pe acorduri de violoncel. "Muzica este o aspiratie către mântuire, o cerere de iertare a omului față de Dumnezeu și față de copacul tăiat pentru a fi transformat în instrument muzical. Nu există muzică fără iubire și nu există iubire fără iertare...”

Așadar, joi 28 septembrie, de la ora 18.00, în Sala Mare a Teatrului Anton Pann sunteți așteptați la întâlnirea cu cei trei pentru a afla ”De ce se îmbolnăvește omul, de ce se îmbolnăvește societatea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe