STS Vâlcea execută comenzi politice! Primarul Mihai Mateescu din Băile Govora dă ordine unui... serviciu secret!

joi, 10 august 2023

Ofițeri STS Vâlcea execută comenzi politice! Mai mulți angajați ai unui serviciu secret - Serviciul de Telecomunicații Speciale - au descins în data de marți, 1 august, la sediul Primăriei Băile Govora, la comanda primarului PNL, Mihai Mateescu, din Baile Govora - Valcea (tatal judecatorului Bogdan Mateescu, fost presedinte al CSM, actual președinte al Tribunalului Valcea) - de a se verifica daca exista microfoane sau alte mijloace de inregistrare audio si video in institutie! Ziarul de Vâlcea a întrebat STS daca a fost o actiune oficiala sau... neoficiala? Angajatii erau in timpul serviciului (foto atasate) - in dupa-amiaza zilei de marti, 01 august a.c.? Răspunsul a fost unul de toată... jena! Biroul de presă al STS jonglează cu legislația și ascunde adevărul! Ofițerii unui serviciu secret au răspuns la ordinele unui primar (poate e coleg de-al lor - el  sau fiul lui - și atunci aproape că ne luminăm și noi, nu ar fi primii ofițeri acoperiți din administrație sau justiție!) și, conform STS, această informație ține de domeniul apărării naționale, siguranței și ordinii publice și face parte din categoria informațiilor clasificate. Bezna minții!

https://www.antena3.ro/emisiuni/exces-de-putere/parchet-general-dosar-primar-semnat-improprietarire-mateescu-tatal-fiul-judecator-ameninta-681659.html

 

Cum împarte judecătorul Mateescu posturi plătite cu 6.000 de lei/lună, în instanța pe care o conduce

 

Către publicația Ziarul de Vâlcea,

Ca urmare a solicitării dumneavoastră înregistrată intern cu numărul 101777 din 04.08.2023, vă informăm că, potrivit legislației, Serviciul de Telecomunicații Speciale furnizează instituțiilor și autorităților publice din România rețele speciale și de cooperare, precum și alte soluții IT&C securizate.

În acest sens, vă comunicăm că, potrivit art. 11 lit. d) din Legea nr. 92/1996 privind organizarea și funcționarea Serviciului de Telecomunicații Speciale, cu modificările și completările ulterioare, STS are obligația de a executa controale tehnice ale rețelelor de telecomunicații din administrare, în vederea asigurării confidențialității telecomunicațiilor speciale.

Vă informăm că activitățile tehnice se desfășoară în strictă conformitate cu reglementările legislative, pentru a asigura inviolabilitatea instalațiilor, echipamentelor și rețelelor de telecomunicații speciale puse în funcțiune de către instituția noastră.

Informațiile privind aceste activități sunt, potrivit art. 12 lit. a) din Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, exceptate de la accesul liber al cetățenilor, întrucât sunt informații din domeniul apărării naționale, siguranței și ordinii publice și fac parte din categoriile informațiilor clasificate.

În speranța că datele puse la dispoziție sunt utile, vă asigurăm de întreaga disponibilitate și deschidere în furnizarea informațiilor de interes public.

 

Biroul de Presă al STS

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe