SCM Râmnicu Vâlcea a câștigat Cupa Corona de la Brașov. Finală plină de dramatism cu Gloria Bistrița

sâmbătă, 12 august 2023

 

SCM Râmnicu Vâlcea a câștigat turneul de pregătire din Sala Sporturilor Dumitru Popescu-Colibași Brașov, acolo unde au mai fost prezente Corona, Dunărea Brăila și Gloria 2018 Bistrița Năsăud.
Turneul la la Brașov s-a disputat în sistem Final Four, cu semifinale și finale. Vineri, în prima zi a turneului, SCM Râmnicu Vâlcea a câștigat categoric, 43-27 cu nou promovata Corona. Cealaltă semifinală de la Cupa Corona a fost una mult mai echilibrată, iar Gloria 2018 Bistrița Năsăud  a trecut de Dunărea Brăila, scor 27-25 cu Dunărea Brăila.
Finala dintre Vâlcea și Bistrița a fost una spectaculoasă și plină de dramatism, în care cele două echipe au mers cap la cap. Bistrița a avut trofeul în mâini la final, când avea un gol avans în ultimele secunde, dar Vâlcea a beneficiat de o aruncare de la 9 metri și Gogîrlă a marcat pentru 31-31.
S-a trecut la aruncările de la 7 metri, acolo unde a fost egalitate și după două serii. Până la urmă, Kelemen a apărat și Vâlcea a câștigat trofeul pus în joc. Vâlcea, Bistrița și Brăila arată bine în pregătiri și sunt pretendente clare sezonul viitor în lupta pentru accederea în cupele europene.
Echipa lui Bent Dahl, SCM a câștigat al doilea turneu consecutiv, după cel organizat săptămâna trecută la Rm. Vâlcea. Cu o defensivă mult mai bună, SCM pare a reveni una din forțele campionatului în sezonul viitor. Bent Dahl este mulțumit de revenirea pe teren a Danielei de Jong, absentă în primele amicale datorită unor probleme medicale- precizeaza prosport.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe