Constantin Rădulescu, Omul Anului la Vâlcea: Proiect de 140 milioane euro, la CET GOVORA!

joi, 24 august 2023

Proiect de 140 milioane euro, la CET GOVORA!

Astăzi, 24 august 2023, la Guvernul României, în prezența premierului Marcel Ciolacu, a ministrului Dezvoltării, Adrian-Ioan Veștea, și a primarului Mircia Gutău, am semnat cel mai mare contract pentru finanțarea unei investiții din județul Vâlcea.

Este vorba despre un contract cu o valoare de cca 140 milioane euro, bani ce se vor utiliza pentru construirea, la CET Govora, a unei centrale termice în cogenerare, de înaltă eficienţă, care va asigura termoficarea Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Noua investiție ne oferă siguranța că, într-un viitor foarte apropiat, vom putea asigura energia termică de care are nevoie întreg municipiul Râmnicu Vâlcea, la standarde înalte de eficiență și de protecție a mediului înconjurător.

Dacă adăugăm și faptul că rețelele de termoficare din municipiu vor fi și ele modernizate (avem în implementare un proiect cu o valoare de 17 milioane euro), în scurt timp, se vor elimina pierderile din sistem, iar râmnicenii vor plăti un preţ mai mic pentru apa caldă și căldura furnizate de CET Govora.

Ziua de astăzi este pentru mine o zi a satisfacției depline pentru că, prin acceptarea la finanțare a acestui nou proiect, facem un pas mare pentru dezvoltarea județului.

Îi mulțumesc domnului prim-ministru, Marcel Ciolacu, pentru implicare și pentru spriinul acordat, în condițiile legii. Ne-a demonstrat de fiecare dată că înțelege prioritățile noastre în materie de investiții, dovedindu-se mereu un adevărat prieten al vâlcenilor.

De asemenea, îi mulțumesc primarului Mircia Gutău, fiindcă nej este partener de nădejde, alături de care am realizat și vom mai realiza proiecte, pentru binele vâlcenilor.

Constantin Radulescu, presedinte Consiliul Judetean Valcea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe