Sparle si soparle, 27.07.2023

joi, 27 iulie 2023
  • Un vâlcean coordonează fonduri de private equity de sute de milioane de euro. Pe viitor și județul Vâlcea are șanse mari să atragă fonduri de dezvoltare...

 

  • Culmea tupeului la viceprimarul Virgil Pîrvulescu! Vicele liberal a făcut plângere chiar împotriva... Primăriei Râmnicului, de unde își ridică salariul de 125 milioane de lei vechi lunar net. „Prin HCL nr. 96/31.05.2021 a fost modificata organigrama si statul de funcţii al aparatului de specialitate al primarului municipiului Râmnicu Vâlcea prin infiintarea a două posturi de consilier de natura contractuala la cabinetele viceprimarilor aleşi. Prin hotararea Consiliului local al municipiului Râmnicu Valcea întrunit in şedinţa ordinara din 04.07.2023 privind modificarea organigramei si a statului de funcţii al aparatului de specialitate al primarului municipiului Ramnicu Valcea a fost desfiintat postul de consilier din cadrul cabinetului meu”, spune printre altele în plângere viceprimarul Pîrvulescu.

 

  • Un om de afaceri valcean, cu foarte multe conexiuni la nivel national, dar si international, intentioneaza sa intre in politica pentru a transforma Valcea, impreuna cu o echipa de oameni dedicati si implicati, in cel mai frumos judet din Romania! Deja se fac eforturi sa fie adus la Valcea – Festivalul Untold si Therme 2, cel mai mare centru termal de wellness, relaxare și entertainment din Europa!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe