Sparle si soparle, 13.07.2023

joi, 13 iulie 2023
  • Județul Vâlcea nu putea rămâne în afara scandalului azilelor groazei!!! Cu un tupeu fără margini, Constantin Dumitrescu, proprietarul „căminului de bătrâni” Bio Casanova, a ținut autoritățile statului (printre care și prefectul Mihai Oprea) la poartă, timp de câteva ore, asta sub privirile a milioane de români care se uitau siderați pe posturile naționale de televiziune. În intervențiile sale telefonice, prefectul mai mult s-a bâlbâit, semn că nu și-a „făcut temele”, iar rezultatul s-a văzut marți seara, când autoritățile statului au plecat de la azilul de bătrâni... cu coada între picioare. Îi spunem noi prefectului Oprea ce trebuia să transmită opiniei publice clar și fără echivoc: ordinul privind controalele la azile a venit direct de la primul ministru, care a cerut verificări la TOATE centrele sociale din țară, private sau de stat. Cât despre patronul Dumitrescu, putem sa spunem ca incaseaza de ani de zile peste 150.000 lei noi lunar de la cei 40 de pensionari ai stabilimentului....

 

  • Vineri, 14 iulie, la Arenele Traian, va avea loc o festivitate de premiere a câştigătorilor Cupei României, ediţia 1972-1973. Evenimentul de gală al fotbalului vâlcean este organizat de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Vâlcea, Primăria municipiului Rm. Vâlcea şi cluburile acestora, CS Vâlcea 1924, respectiv SCM Rm. Vâlcea. Preşedintele AJF Adrian Comănescu roagă toţi iubitorii sportului-rege să fie alături de legendele fotbalului vâlcean. Alături de campionii marii echipe din 1973 sunt invitaţi la eveniment toţi fotbaliştii reprezentativi care au jucat pentru Chimia, de-a lungul anilor. Componenţii lotului Chimiei din 1973 vor fi recompensaţi cu diplome şi plachete, dar şi financiar, la 50 de ani de la cucerirea Cupei României.

 

  • Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea anunță că au fost demarate lucrările de amenajare ale Fântânii lui Miuță - Cartier Ostroveni - Bl. C0, B0. Lucrările includ: decolmatarea fântânii ce presupune curățarea și îndepărtarea sedimentelor, a murdăriei și a obiectelor străine, dar și adâncirea acesteia cu 4 metri; verificarea calității apei prin prelevarea de probe ce vor determina dacă apa din fântână este potabilă și sigură pentru consum; amenajarea spațiului verde din jurul acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe