VIDEO - Totul despre „drogul violului”. Povestea de film horror a uneia dintre victime: „Am băut apă plată” 

miercuri, 7 iunie 2023

„Drogul violului” face ravagii în Europa, iar în România a făcut vâlvă cazul unei eleve în vârstă de 15 ani, despre care s-a scris că a fost drogată, sechestrată și violată. „Adevărul” a solicitat amănunte pe această temă șefului Centrului Antidrog (CPECA) Vâlcea, Ionuț Pîslaru.

Șeful Centrului Antidrog (CPECA) Vâlcea, Ionuț Pîslaru, a explicat cum se manifestă drogul, când apar primele semne și ce măsuri putem lua, dar și cum ne putem feri pentru a nu deveni victime, exemplificând cu povestea uneia dintre victimele acestei substanțe psihoactive.

„Drogul violului”, la îndemâna oricui

Flagelul consumului de droguri nu poate fi ignorat, este printre noi, mai ales că debutul consumului a scăzut foarte mult. Deja vorbim despre tutun de la vârsta de 8 – 10 ani, alcool – 11 ani, droguri – 14 ani”, a recunoscut șeful Centrului Antidrog Vâlcea, atrăgând atenția că pe primul loc rămâne canabisul printre cele mai căutate droguri în rândul adolescenților, iar de patru ani, cel puțin în Vâlcea, pe lângă cocaină, mai sunt și extrem de disponibilele droguri de sinteză.

Sunt droguri care se pot procura, din păcate, destul de ușor, de pe anumite site-uri din mediul online, la prețuri extrem de accesibile, cuprinse între 10 și 100 de lei”, a menționat specialistul vâlcean.

„Drogul violului”, fiind tot un drog de sinteză, este și el, la fel de accesibil

Care sunt efectele GHB...

Citeste continuarea AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe