Presedintele Consiliului Judetean Valcea, Constantin Radulescu, va sesiza Politia...

vineri, 2 iunie 2023

Reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea au anunţat, miercuri, că vor sesiza poliţia după ce au constatat că pe Drumul Judeţean 703 G, la nici un an de la inaugurare, au fost deteriorate sau chiar furate mai multe dintre elementele realizate în cadrul unui proiect european ce a vizat modernizarea acestei căi rutiere care leagă staţiunea Călimăneşti de judeţul Argeş.

"Au început să ne rupă separatoarele de sens pentru pistele de biciclete pe 703G şi mă doare, pentru că mă sună oameni şi din alte judeţe să-mi spună cât de frumos am făcut, cu piste de biciclete prin pădure. Ce or face cu ele?! Am dat dispoziţie să punem la loc acele separatoare de sens, pentru ca bicicliştii să circule în siguranţă", a spus preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Reprezentanţii forului judeţean au precizat că nu vor lăsa nepedepsite aceste acte de distrugere, mai ales că nu e prima dată când se întâmplă astfel de lucruri pe drumurile din judeţ.

"Ieri, am făcut constatare la DJ 703 G şi, în afară de separatoare, vă spun, s-au tăiat băncile montate în proiect. S-a tăiat partea de deasupra şi au rămas pilonii. De data aceasta vom face sesizare la poliţie, împreună cu pozele şi cu nota de constatare, pentru că altfel mâine, poimâine o să îşi ia asfalt să-l pună în curte. Deci vreau să se ştie că vom face sesizare la poliţie în legătură cu acest aspect", a declarat şi administratorul public al judeţului, Adrian Mihăilă.

"Băncile sunt şi foarte frumoase. Sunt calitative, sunt din fier forjat, cu lemn din acela lăcuit şi pus ca lumea. Băieţii le-au furat şi le-au dus acasă, la fel cum s-a întâmplat pe Frăsinei (DJ 658 - n.r.), unde au furat bucăţi de balustradă, efectiv. Nu există zone anume de unde fură. Unde prind banca, o taie şi o iau acasă", a completat Constantin Rădulescu.

Lucrările de modernizare a DJ 703G, care pleacă de la monumentul din Jiblea (Călimăneşti), traversează comunele Sălătrucel şi Berislaveşti şi ajunge la Şuici, în judeţul Argeş, au fost finalizate în toamna anului trecut, fiind realizate printr-un proiect al Consiliului Judeţean Vâlcea în valoare de circa 17 milioane de euro, fonduri europene. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe