Poliţiştii şi jandarmii au intervenit pentru a preveni sinuciderea unui bărbat în vârstă de 56 de ani

luni, 5 iunie 2023

Doi poliţişti şi doi jandarmi au intervenit, luni, în localitatea Stolniceni, judeţul Vâlcea pentru a împiedica un bărbat, în vârstă de 56 de ani, să se sinucidă. El şi-a stropit hainele cu benzină şi a ameninţat că îşi va da foc. Ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea, cu o ambulanţă, pentru evaluare şi asistenţă medicală. Conform informaţiilor obţinute, bărbatul în cauză ar fi cunoscut cu probleme psihice şi ar mai fi fost internat în trecut. Încă nu este cunoscut motivul pentru care acesta a intenţionat să recurgă la un astfel de gest - relateaza psnews.ro

„Astfel, forţele de ordine au abordat situaţia cu profesionalism, încercând să stabilească o comunicare eficientă cu bărbatul în cauză, în scopul de a-l convinge să renunţe la gestul extrem. În timp ce se dialoga cu bărbatul, un jandarm şi un alt poliţist s-au deplasat într-o altă zonă a locaţiei, având în vedere că acesta nu îi observa şi profitând de această oportunitate, aceştia s-au apropiat discret prin spatele bărbatului, reuşind să-l imobilizeze”, arată comunicatul de presă al IPJ Vâlcea.

Totodată, a sosit la faţa locului şi un echipaj de ambulanţă care a preluat bărbatul şi l-a transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea pentru evaluare şi asistenţă medicală specializată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe