O femeie de 60 de ani din Râmnicu Vâlcea, condamnată la un an de închisoare cu executare pentru că a condus fără permis

miercuri, 7 iunie 2023

Un an de închisoare cu executare a primit o femeie de 60 de ani din Râmnicu Vâlcea, după ce a fost prinsă de poliţişti conducând pe un drum public deşi nu avea permis de conducere, scrie Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, femeia a fost ridicată de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale în urmă cu două zile. Ea își va ispăşu pedeapsa la un penitenciar din Dolj.

„La data de 6 iunie a.c., poliţiştii au dus la îndeplinire un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pe numele unei femei de 60 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, aceasta având de executat o pedeapsă de un an de închisoare. Femeia a fost condusă în vederea încarcerării în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, judeţul Dolj”, au transmis, miercuri, reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Femeia a fost găsită vinovată de către magistraţii vâlceni de săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe