Doi muncitori, îngropați sub un mal de pământ surpat în județul Vâlcea! Unul dintre bărbați a murit

vineri, 9 iunie 2023

Două persoane surprinse de un mal de pământ, vineri, în localitatea Păușești Măglași, din județul Vâlcea. Salvatorii intervin cu mai multe autospeciale de salvare.

Update 22:00 La data de 9 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Băile Olănești au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Păușești Măglași s-ar fi surpat un mal de pământ peste 2 persoane.

Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că cele sesizate se confirmă, cele 2 persoane, un bărbat de 31 de ani, din județul Iași, respectiv altul de 42 de ani, din județul Neamț, în timp ce efectuau lucrări în vederea extinderii rețelei de gaz, ar fi fost surprinse de un mal de pământ care ar fi căzut peste acestea - anunta antena3.ro

În urma activităților desfășurate, s-a reușit scoaterea celor 2 persoane, însă bărbatul de 42 de ani nu a mai putut fi salvat fiind declarat decesul acestuia de către echipajul medical aflat la fața locului.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Celălalt bărbat a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

Tatăl celei de-a doua persoane, care asista la operațiunile de salvare, a suferit un atac de panică, fiind evaluat de echipajul SMURD.

A doua persoană, care fusese inconștientă încă de la începutul operațiunilor de salvare, a fost extrasă, dar din nefericire, nu prezenta semne compatibile cu viata. Medicul prezent la locul intervenției a declarat decesul bărbatului.

Știrea inițială: Potrivit ISU Vâlcea, cele două persoane au fost surprinse de un mal de pamânt în localitatea Păușești Măglași.

Salvatorii vâlceni intervin, la ora transmiterii acestei știri, cu o ambulanță SMURD, o autospeciala de intervenție rapida, o autospecială de stingere, o descarcerare, un camion de intervenție, precum și cu un container multirisc pentru salvarea celor două persoane surprinse de un mal de pământ.

La fața locului au fost trimise și două ambulanțe SAJ.

„O persoană este îngropată până la gât și este inconștienta, iar cea de-a doua este îngropată până la brâu”, transmite ISU Vâlcea.

În acest moment se acționează cu lopeți pentru degajarea pământului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe