Carosabil inundat și circulație rutieră restricționată la Călimănești, după ploile torențiale din ultimele ore / În Vâlcea, pasajul Cina este inundat

sâmbătă, 3 iunie 2023

DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, km 195, localitatea Călimănești/VL – din cauza averselor de ploaie din ultimele ore,
carosabilul s-a inundat, motiv pentru care circulația rutieră a fost restricționată pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate. Traficul rutier este deviat pe DN 7CC, Centura Călimănești - mentionoeaza g4media.ro

„Echipaje ISU intervin cu motopompe, iar traficul rutier urmează să fie restricționat pe reprize și deviat pe DN7CC”, se precizează în comunicatul ISU.

În Vâlcea, pasajul de la Cina este inundat iar circulația rutieră este dirijată de agenții de la poliția, aflați în zonă.
În prezent se circulă îngreunat.

„O să intervenim în funcție de prioritățile existente. De pe drum, apa se scurge in rigole, dar din curțile și casele oamenilor, mai greu. La Stoenești vor fi suplimentează forțele de intervenție. A plouat foarte mult și se acționează pentru evacuarea apei în urma precipitaților acumulata în incinta mai multor gospodarii”, transmite ISU Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe