Miercuri, 17 mai, primarul Mircia Gutău va sta de vorbă cu râmnicenii în cadrul unei noi sesiuni de audienţe

joi, 11 mai 2023

 

Miercuri, 17 mai, primarul Mircia Gutău va fi la dispoziţia râmnicenilor care au de rezolvat probleme din domeniul administraţiei locale în cadrul unei sesiuni de audienţe programată de la ora 8.00 în Sala de Consiliu. Înscrierile în audienţă se fac la Centrul pentru Informarea Cetăţenilor (Registratura Primăriei) din strada General Magheru nr. 25, parter, sau prin e-mail pe adresa [email protected], iar solicitările vor viza doar probleme ce sunt de competenţa Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea. Totodată, persoana care se înscrie în audienţă trebuie să facă dovada faptului că a depus în prealabil o cerere căreia i s-a răspuns negativ sau la care nu a primit răspuns.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Miercuri, 17 mai, primarul Mircia Gutău va sta de vorbă cu râmnicenii în cadrul unei noi sesiuni de audienţe”

 1. Doresc să particip la audiență prin intermediul Ziarului de Vâlcea.
  Care este diferența dintre o cameră de luat vederi dintr-o parcare cu plată din Râmnicu Vâlcea și ochiul vigilent al unui polițist local dintr-o parcare de reședință??
  Mă numesc Radu V.și sunt posesor al unui autoturism pentru persoane cu handicap locomotor accentuat.
  În 2008 am primit de la Poliția Română serviciul circulație, numerele de înmatriculare (autoturismul era nou).
  Spre surpriza mea,mulțumesc, tânărul polițist mi-a spus că voi primi un număr cu terminația ...AJH, pentru a primi ajutorul agenților în caz de nevoie!!
  De la Primăria Rm.Vl. am primit legitimație-card de parcare pentru persoane cu handicap ,seria I044.
  Nu am avut probleme în nici o parcare cu plată a municipiului unde sunt camere de luat vederi!
  De un an de zile Poliția locală prin agent constatator Dumitrescu C are o problemă cu parcarea mea de domiciliu. Anul trecut, atenționat, m-am prezentat cu documentele respective, au notat într-un caiet și ....ești liber, zic ei, noi suntem în serviciul cetățeanului!!!
  Anul acesta, fără atenționare ....proces verbal nr.026476...a fost identificat în parcarea de reședință fără ecuson specific , amendă ..fără număr!!!.
  Ecusonul specific (I044) era la vedere sub luneta mașinii. Poliția Română vs. Poliția locală , ce ziceți??
  Dragii moșului , dacă în decurs de 15 zile nu primesc de la voi anularea lui 026476 mă voi adresa tuturor instituțiilor statului.
  Până atunci rog frumos Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea să organizeze cursuri de pregătire profesională și comportament civic cu agenții constatatori ai Poliției locale

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe