Cele mai populare jocuri pe telefon în 2023

joi, 25 mai 2023

 

Pe măsură ce observăm că tehnologiile avansează, putem remarca și o creștere semnificativă în utilizarea telefonului și a internetului.

Petrecem o cantitate considerabilă de timp privind ecranele din viețile noastre, iar jocurile pe telefon au devenit o nouă normă.

Chiar dacă jocurile video au fost hobby-ul preferat de mulți oameni din întreaga lume, comunitatea de jocuri s-ar putea să se îndepărteze încet de la jocurile pe computer și pe consolă și să se reorienta către jocurile mobile mai accesibile.

Potrivit unui sondaj realizat de ExpressVPN, 70% dintre respondenți au spus că preferă să joace jocuri video pe smartphone-urile lor, în detrimentul consolei sau a computerului.

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că PC-ul și consolele au devenit învechite, ci înseamnă doar că a devenit foarte accesibil să îți descarci un joc pe telefon, pe care îl poți juca cu oricine și în orice moment.

Acest lucru a făcut ca jocurile mobile să devină din ce în ce mai populare, iar tendința va continua probabil pentru generațiile viitoare.

Deja companiile de producție au început să creeze jocuri care permit utilizatorilor să câștige puncte care pot fi folosite pentru a primi cadouri sau chiar pentru a câștiga bani din jocul lor.

În plus, odată cu diversificarea genurilor de jocuri mobile disponibile pe piață, acum există câte un joc pentru toată lumea. Hai să vedem împreună care sunt cele mai populare jocuri pe telefon în 2023.

Fortnite

Fortnite a cunoscut o creștere dramatică a popularității din 2017 până în 2023 și continuă să se încorporeze ca unul dintre cele mai populare jocuri battle royale, amenințând să detroneze jocuri precum Warzone, Apex, Overwatch și multe altele.

La urma urmei, Fortnite este un model free-to-play, cu o comunitate mare care caută să se bucure de joc și care are colaborări cu nume uriașe precum Ariana Grande, Travis Scott și Marvel.

Cu milioane de jucători care se conectează în fiecare zi, și evenimente live care încă primesc multă atenție, este sigur să spunem că Fortnite este în continuare pe val. Chiar și în lunile sale liniștite, încă este un joc extrem de popular.

În timp ce Fortnite a trecut printr-o perioadă dificilă spre sfârșitul capitolului 2, jucătorii s-au întors la joc după lansarea capitolului 4, care introduce noi arme, motociclete și multe altele.

Crossover-ul Dragon Ball Super adăugat anterior a adus, de asemenea, o mulțime de hype jocului, deoarece fanii anime-ului s-au adunat la Fortnite pentru a cumpăra skinuri și a debloca diverse itemuri. Deci, se pare că bătălia regală a lui Epic este aici pentru a rămâne.

Fortnite are chiar și propria monedă virtuală denumită V-Buck. Această monedă poate fi achiziționată cu bani și poate fi folosită pentru a cumpăra produse cosmetice din magazinul de articole din joc.

De asemenea, mai poți folosi V-Bucks pentru a achiziționa permise de luptă, care le permit jucătorilor să deblocheze provocări pentru a primi mai multe recompense.

Poker online

Pokerul online este un joc foarte apreciat de internauți, pe care îl poți juca gratuit pe diverse site-uri dedicate, pentru a te antrena, iar dacă vrei să joci poker pe bani reali o poți face cu usurinta , prin metode de plată precum folosirea paysafecard, depuneri și retrageri prin transfer bancar direct sau folosind Neteller.

Unul dintre cele mai evidente beneficii ale jocului de poker online este comoditatea. Te poți conecta la un site de poker pe internet în orice moment, de oriunde în lume – tot ce ai nevoie este o conexiune la internet și un computer sau un dispozitiv mobil.

Accesibilitatea este principalul motiv pentru care oamenii au ajuns să prefere casinourile online în detrimentul celor fizice.

Call of Duty: Warzone Mobile

Unul dintre cele mai așteptate jocuri pe telefon din acest an este Call of Duty: Warzone mobile, care a fost un succes instantaneu nu numai pentru baza de jucători Call of Duty, ci și pentru comunitatea de jocuri în general.

Doi ani mai târziu, a devenit o intrare extrem de influentă în franciză, iar dezvoltatorii au sărbătorit aniversarea de doi ani anunțând experiența mobilă a Warzone.

Warzone Mobile va avea 120 de lobby-uri pentru jucători, conform meta descrierii din linkul site-ului. Ce este interesant de văzut la Warzone Mobile este cât de similar va fi în comparație cu Warzone pentru PC.

Au trecut doi ani plini de la lansarea Call of Duty: Warzone și în acest timp, compania Raven Software a învățat probabil multe despre ce funcționează și ce nu în ceea ce privește acest joc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe