Virgil Pirvulescu (Conexpert) si avocatul Avrinte Cristian solicita, in instanta, sute de mii de euro de la SC DIANA SRL pe... nimic!

vineri, 31 martie 2023

Familia viceprimarului liberal Virgil Pirvulescu a incasat peste.... de euro de la SC DIANA SRL, prin firma de contabilitate Conexpert (administrata de Sorina Pirvulescu). In anul 2016, inspectorii Antifrauda au navalit, probabil la comanda politica, asupra unuia dintre cei mai mari contribuabili valceni la bugetul de stat. Aproape ca au blocat activitatea acestei societati comerciale timp de mai multe luni. Au fost ridicate mii de documente de la sediul firmei. Un camion intreg! A fost impusa la plata, pe nedrept, o suma enorma, platita cu eforturi mari de SC DIANA SRL.

Intre timp, in disperare de cauza, conducerea unitatii economice a apelat la serviciile de consultanta contabila ale SC Conexpert  SRL si la avocatul Avrinte Cristian! Conexpert, condusa din umbra de Virgil Pirvulescu (fost director la Finantele Publice Valcea) si avocatul cu pricina nu au realizat activitati care sa anuleze procesul verbal al ANAF-ului, conform SC DIANA SRL!

Procesul civil a fost suspendat ca urmare a declansarii unui proces penal, castigat de SC DIANA SRL, reprezentata de avocatul Veronel Radulescu. In cele din urma, DREPTATEA  a triumfat si cunoscuta firma valceana si-a recuperat sumele achitate la bugetul de stat, stabilite de inspectorii Antifrauda! Societatea comerciala le-a virat lui Virgil Pirvulescu-Conexpert si avocatului Avrinte Cristian -..... euro de caciula, chiar daca, asa cum am mai mentionat, procesul nu a fost castigat datorita implicarii lor! In loc sa se multumeasca cu aceasta caruta de bani, castigata foarte usor, cu munca putina spre deloc, atat Pirvulescu cat si Avrinte (probabil intelesi, in echipa!) solicita in continuare de la SC DIANA SRL inca ..... euro, invocand clauze smecheresti din contractele initiale! Pe rolul Tribunalului Valcea se afla 2 procese deschise de Conexpert si Avrinte.

Ramane de vazut ce va hotari justitia valceana, dar - in opinia noastra - ar fi strigator la cer sa se dispuna virarea sutelor de mii de euro, bani munciti de salariatii Diana, in buzunarele unor... ii lasam pe cititori sa-i denumeasca pe Pirvulescu si Avrinte!

Tiberiu Pirnau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “Virgil Pirvulescu (Conexpert) si avocatul Avrinte Cristian solicita, in instanta, sute de mii de euro de la SC DIANA SRL pe... nimic!”

 1. Cele doua scursuri din viata publica a Ramnicului , adica prostanel - cu statut de viceprimar - si banditul plesuv sint invatati cu venituri necuvenite si litigioase.
  Avocatul nesimtit este toata ziua la biroul OK al viceprimarului unde taie frunze la ciini.
  Banditul de avocat se lauda ca are priza la judecatori si ca , cu ajutorul unor micimani de la T.V. , gen adeluta m. , amalia m. si cristian t. a cistigat mormane de bani de la diferite societati comerciale pe care le-a reprezentat in instanta.
  Cel mai umilitor este ca , zdreanta zoios este mindru ca a distrus caractere , destine si oameni.
  Cita mizerie moarala! Sa fie serviciile atit de ticalosite si sa protejeze asemenea ipochimene?

 • PUBLICITATE

 • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
 • PARTENERI MEDIA

 • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

  Web Design by DowMedia

  Ne gasiti si pe