Top 5 modele de cercei la modă in 2023

miercuri, 22 martie 2023

Timpul zboară, iar tendințele modei se schimbă de la an la an, mai ales când vine vorba de îmbrăcăminte. Rețelele sociale impulsionează consumatorismul, deoarece avem access direct la viața celebrităților și a prietenilor. Acest ciclu zilnic de tendințe ar putea fi complicat când vine vorba de ținute, dar cu accesoriile lucrurile stau diferit.

Calitatea și versatilitatea bijuteriilor le conferă durabilitate acestora, oferindu-le un ciclu de viață mai lung decât în cazul hainelor. Un simplu element de bază, cum ar fi cerceii, vă poate schimba aspectul ținutei într-o clipă. Jennifer Lopez a spus odată: „Lipsa cerceilor este o oportunitate ratată”.

În timp ce te uiți înapoi la tendințele care au apărut anul acesta, iată o listă de cercei la modă, pentru a te asigura că nu ratezi nimic in 2023:

1. Cercei de tip știft atemporali

Când vorbim despre purtarea zilnică, cerceii cu știfturi se află pe primul loc în colecția de bijuterii a oricărei femei. Ei sunt una dintre cele mai populare alegeri, indiferent de vârstă. Atunci când suntem la birou sau acasă punem confortul pe primul loc, nu-I așa? Ținutele obișnuite sunt simple și sobre, salvând glamourul pentru ocazii speciale. O abordare minimalistă face ca personalitatea ta să strălucească fără a compromite confortul.

Cerceii de tip știft cu șurub sunt un accesoriu care vă salvează ziua, depunând un efort minim. Aceștia sunt, de obicei, realizați din aur sau argint și ornați cu pietre prețioase sau semiprețioase. O alegere ideală pentru toate formele feței, cerceii de tip știft adaugă eleganță unui outfit simplu. O bijuterie clasică, disponibilă într-o varietate de dimensiuni și forme, care vă permite să experimentați cu nuanțe și texturi, rămânând în același timp în zona de confort.

2. Cercei rotunzi contemporani

Ușori și stilați, cu un design circular sau semicircular, cerceii de tip creole au devenit îndrăgiți mai ales în rândul tinerilor. Vezi categoria de cercei argint rotunzi Podoabele Mele pentru a-ți alege o piesă cu sau fără pietre semiprețioase. Acest tip de cercei a devenit unul dintre cele mai populare stiluri de bijuterii online contemporane.

Formând un cerc perfect, cerceii rotunzi simbolizează unitatea și infinitul. O alegere clasică, cu o notă de modernitate, cerceii creole completează trăsăturile feței, sporind în același timp farmecul ținutei tale.

3. Cercei dramatici de tip picătură

Eleganța nu este niciodată prea departe cu cerceii de tip picătură. Acest stil de cercei, sub formă de “pandantive” atârnate sub lobul urechii, este foarte feminin. Pot fi purtați la costumul tău preferat de afaceri, pentru a insufla și mai multă încredere sau la o rochie de cocktail elegantă.

Există mai multe variante ale acestui tip de cercei. Cei mai comuni sunt cei cu o singură picătură, care poate fi împodobită cu pietre prețioase (smarald, safir, diamant, rubin) sau semipretioase (perle, tanzanit, piatra lunii, ametist, citrin). Alte variante includ cercei cu două sau trei picături, care oferă un aspect mai bogat și mai complex.

Un alt avantaj al cerceilor de tip picătură este faptul că sunt potriviți pentru orice formă a feței. Design-ul lor alungit ajută la subțierea liniei feței, oferind un efect de îngustare. Acești cercei pot fi, de asemenea, purtați cu părul prins sau lăsat liber, ceea ce îi face o alegere ideală pentru orice coafură.

4. Cercei cu ciucuri jucăuși

Cerceii cu ciucuri sunt o completare recentă la colecția de bijuterii online la modă. Aceștia se caracterizează prin ciucuri lungi și subțiri care atârnă din ureche. Pot fi realizati dintr-o varietate de materiale, inclusiv din plastic, pene, mărgele sau lână, și se găsesc în diferite culori și dimensiuni.

Când vine vorba de a purta cercei cu ciucuri, există mai multe opțiuni. Aceștia pot fi purtați cu părul lăsat liber, pentru un aspect boem și relaxat, sau pot fi asortați cu o coafură strânsă, pentru un look mai sofisticat și elegant.

Cerceii cu ciucuri sunt jucăuși, o piesă absolut obligatorie, mai ales în rândul generației tinere. Ei completează decolteul tău lung și zvelt, în timp ce atrag atenția asupra trăsăturilor feței, prin “dansul” lor specific.

5. Cercei cu perle pentru toate ocaziile

Cine nu admiră frumusețea atemporală a perlelor? Aceste comori sidefate conferă un plus de valoare în special nuanțele deschise de îmbrăcăminte. Cerceii cu perle au devenit o alegere ideală pentru purtarea de zi cu zi, datorită aspectului șic pe care îl au și a farmecului lor.

Perlele sunt simboluri ale eleganței și rafinamentului, iar cerceii cu perle sunt una dintre cele mai populare alegeri, atunci când vine vorba de bijuterii la modă in 2023. În funcție de bugetul tău, poți opta pentru perle de cultură sau sălbatice. Acești cercei pot fi realizați dintr-o varietate de materiale, cum ar fi aurul, argintul sau platina și pot fi împodobiți cu pietre prețioase sau alte ornamente.

Gând final - Definește-ți stilul personal

De cele mai multe ori, depunem un efort considerabil in a alege accesorii elegante pentru evenimentele la care participăm, dar nu ne preocupăm deloc de cum arătăm acasă, alături de cei dragi. Ne cheltuim toată energia pregătindu-ne pentru ocazii speciale și înâlniri sociale, pierzând ocazia de a ne defini un stil autentic de zi cu zi.

Magazinul PodoabeleMele.ro îți propune să investești in piese de bijuterii atemporale ornate cu pietre prețioase și semiprețioase, pe care să le poți asorta la cât mai multe ținute. Ai văzut colecția noastră de cercei argint lucrată de artizani din India, Thailanda, Indonezia si Turcia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe