Sparle si soparle, 09.03.2023

miercuri, 8 martie 2023
  • Scandalul facturilor UMFLATE la utilități continuă într-un mod nefiresc! Mai mulți vâlceni s-au plâns de faptul că societatea de distribuție gaze Engie a trimis facturi și... de 3 (trei) ori mai mari decât în mod normal și decât consumul real. Engie menționează pe facturile respective că ar fi vorba despre valoarea „consumului estimat”, dar compania respectivă putea foarte bine să calculeze cât mai aproape de consumul lunar real și nu umfle cu pompa facturile la utilități, fără nici un fundament logic. Ca să nu mai punem la socoteală că cei de la Engie au o armată de angajați care să se ocupe în mod serios și profesionist de calculul facturilor sau de citirea indexurilor de la contoarele individuale pentru ca societatea în cauză să nu mai trimită facturi... făcute pe genunchi. Oare mai există instituții în țara asta care se chemau cândva ANRE sau Protecția Consumatorului?!?!

 

  • Jucătoarea Rebeca Ioana Necula, care evoluează în prezent la CSM Slatina, va juca din vară la echipa feminină de handbal SCM Râmnicu Vâlcea, a anunțat clubul pe facebook. Braşoveanca, selecţionată în premieră pentru reprezentativa de senioare a României, a semnat un contract până în 2025 cu clubul vâlcean. Coordonatoarea de joc a evoluat pentru naţionala de tineret a României la Mondialul de anul trecut din Slovenia, fiind una dintre jucătoarele de bază. Daciana Hosu, Cristina Florica, Irina Glibko şi Asma Elghaoui şi-au prelungit contractele cu SCM Râmnicu Vâlcea. Portarul Daciana Hosu şi interul stânga ucrainean Irina Glibko au semnat până în 2024, iar extrema stânga Cristina Florica şi pivotul maghiar de origine tunisiană Asma Elghaoui şi-a prelungit înţelegerile până în 2025.

 

  • Planul Urbanistic General al municipiului Râmnicu Vâlcea a fost prelungit. Zilele trecute, consiliul local a decis ca perioada de valabilitate a documentației de urbanism „Planul Urbanistic General al Municipiului Râmnicu Vâlcea” și a regulamentului local de urbanism aferent, aprobată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 18 din 30.01.2013, să fie prelungit până la data intrării în vigoare a noului PUG cu regulamentul local de urbanism aferent, dar nu mai mult de 10 ani de la data depășirii termenului de valabilitate. Prin urmare, data expirării este 1 aprilie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe