Românca din Râmnicu Vâlcea care s-a cunoscut cu Johnny Depp: „Era destul de vorbăreț, prietenos”

vineri, 10 martie 2023

Sienna Hollen, pe numele real Evelyn Iulia Dicu, e românca celebră care s-a pozat și a schimbat câteva cuvinte cu actorul Johnny Depp.

Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV, Sienna Hollen a povestit despre întâlnirea cu Johnny Depp, dar și tiktok-ul cu actorul, care a devenit viral în mediul online. Tânăra se afla la Londra, alături de sora ei, când l-a văzut pe actorul Johnny Depp la Curtea Supremă - relateaza okmagazine.ro

„Era procesul cu „The Sun”, pentru defăimare. Am găsit High Court, unde se ținea procesul, ca să mă duc acolo să fac content. Am ieșit de la baie și am dat nas în nas cu Johnny. Și el tot de la baie. Am ajuns să vorbim, era destul de vorbăreț, era super prietenos. A și zis: vrei să facem poză. Îți dai seama, eu nici nu mai gândeam.

Nu aveai voie să faci poze în High Court. Eu nici măcar nu știam. Pe holurile de acolo era ilegal să faci poze și bodyguarzii lui ne-au băgat într-o cameră specială, eram și cu sora mea, ca să putem face pozele. Nu am știut că nu am voie să filmez acolo. Lumea nu știa că el e acolo (nr. la Curtea Supremă din Londra). A doua zi au trebuit să închidă tot, să pună bariere, pentru că au venit sute de fani”, a povestit Sienna Hollen „La Măruță”, despre Johnny Depp.

Cine este Sienna Hollen, românca ajunsă cunoscută datorită lui Johnny Depp

Sienna Hollen s-a născut în Râmnicu Vâlcea. Până la vârsta de 10 ani a jucat în filme muzicale, alături de Jean Constantin, Gabriel Dorobanțu, Ileana Șipoteanu. Ea a studiat la Colegiul Dinu Lipatti, iar după absolvire s-a mutat, împreună cu familia, la Londra, unde a terminat Facultatea de Film și Televiziune, scrie protv.ro.

Înainte de mutare, tânăra a câștigat și Miss România în 2012, la vârsta de 16 ani. Ulterior, în Marea Britanie, ea s-a lansat ca actriță, model și creator digital.

De asemenea, Sienna Hollen a studiat actoria online, în pandemie, la New York University. E într-o relație cu un producător de filme de la Hollywood și așteaptă un copil.

Foto: Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe