Premiera absolută a spectacolului caritabil "Mriya", realizat de copiii refugiati din Ucraina

joi, 16 martie 2023

In data de 25 martie, la ora 18:00, va avea loc premiera absolută a spectacolului caritabil "Mriya", realizat în parteneriat cu Teatrul municipal "Ariel". Spectacolul se va juca la Casa de Cultură a Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea. Putem preț de câteva minute să privim prin ochii copiilor refugiați din Ucraina realitatea viselor, durerilor, lacrimilor și bucuriilor lor.

Prețuim atât de puțin ceea ce avem și încercăm mereu să ne păcălim că nouă nu ni se poate întâmpla o nenorocire, copiilor noștri nu li se poate întâmpla... Dar uite că în fața voastră, în seara spectacolului, vor fi niște copii ai căror părinți au crezut același lucru. Niște copii care au fugit de război. De ce trebuie un copil să știe asta?
Mriya înseamnă speranță, vis, dorință și dor. De asemenea, aceasta este numele avionului – simbol al Ucainei - An-225 Mriya, o minune a aeronauticii, care negreșit va zbura în curând din nou, sădind speranță în sufletele atât de obosite de durere.
Spectacolul Mriya este creația  copiilor pe care îi veți vedea pe scenă – din visele, speranțele, durerile și bucuriile lor, prin joc și dans, prin cântec și liniște, prin râs și lacrimi. Ascultați cu sufletul, priviți cu inima, pentru că nimic nu este mai sincer decât vocea unui copil!

Așadar, va invitam cu drag la un spectacol cu-adevarat unic!

Tiberiu Pirnau

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe