LA MATEEȘTI, PRIMARUL ILIE COSMIN ANGHELESCU A SEMNAT CONTRACTUL PENTRU EXECUȚIA LUCRĂRILOR DE EXTINDERE A CANALIZĂRII PE O LUNGIME DE 19 KM

joi, 16 martie 2023
 

În data de 13.03.2023 primarul Ilie Cosmin Anghelescu a semnat contractul pentru execuția lucrărilor de extindere a canalizării pe o lungime de 19 km, pe străzile: Greci, La Moara, Măgura I, Măgura II, Măgura IV, Măgura V, Călărășești II, Pătraști, Ursoaia, Palaghi II, Fabricii, Scăuniș I, Scăuniș II, Modrești, Anghelești, La Lăutaru, La Tăvică, La Ionescu, Str. Principală Turcești - Berbesti continuare (Dj 605A), Str. Secundară Turcești - Stroiesti(Dj 676D) și Codrești.

”Proiectul a fost întocmit anul trecut, depus și aprobat prin programul de finanțare Anghel Saligny si are o valoare de 19.421.184,11 lei fără T.V.A. Străzile care nu au fost cuprinse în acest proiect vor face obiectul unei alte extinderi, iar pentru cele pe care vor fi executate lucrări proiectul cuprinde și aducerea la stadiul inițial al străzilor.

Cu răbdare vom reuși să le facem pe toate. Rețeaua de canalizare este foarte importantă pentru o localitate întrucât, dacă ne dorim drumuri de calitate, asfaltate și cu trotuare, trebuie să avem aisgurate mai întâi utilitățile pe respectivele străzi.

Fiind lucrări de anvergură, nimeni nu se așteaptă că vor fi gata de îndată. Dar, prin perseverență și angajament acestea vor fi realizate.

Primul proiect, cel de “Înființare canalizare în comuna Mateești”, este executat în proporție de 90% . Întârzierea a apărut din cauza neprimirii în timp util a avizelor de branșare pentru cele 90 de pompe electrice ale căminelor. Acestea au început să fie emise tocmai în sezonul rece, când lucrările au fost sistate din cauza vremii nefavorabile. Cele 2 proiecte se vor pune împreună în funcțiune.

Suntem mândri că am reușit să obținem această finanțare și că au participat la licitație antreprenori cu experiență. Le mulțumim tuturor celor implicați”- a declarat edilul Cosmin Ilie Anghelescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe