FOTO Imagini revoltătoare din Spitalul Dragasani: Pacienți câte doi în paturi, lenjerie murdară, obiecte sanitare degradate! Primarul Cristian Nedelcu se lauda ca face ”investiții în sănătate”

marți, 7 martie 2023

 

Imagini revoltătoare din Spitalul Municipal din Drăgășani, Vâlcea. Unii pacienți sunt nevoiți să stea câte doi în paturi și să vină cu medicamentele de acasă, lenjeria e murdară, pereții scorojoți și obiectele sanitare sunt într-o stare avansată de degradare.

Casa de Asigurări de Sănătate Vâlcea a anunțat că s-a autosesizat și face verificări, dar i-a și certat pe cei care se plâng: „Facem un apel către persoanele avertizoare să nu arunce în curtea instituției noastre problemele a căror rezolvare țin de alte instituții” - anunta psnews.ro

„ATENȚIE! Imagini care vă pot afecta emoțional. Spital Drăgășani – imagini de la pacienți. Lenjerie murdară, pereții, mobilier, obiectele sanitare într-o stare avansată de degradare, pacienții obligați să stea câte doi în pat (secție de psihiatrie unde ar trebui să fie condiții speciale), o clădire care ar trebui să fie secție de psihiatrie în lucru de 4 (patru) ani… iar primarul ne spune că totul, de fapt, e minunat. La fel ca în comunism, minciuni și manipulare, deformarea adevarului…”, a scris Marian Roșca, pe Facebook.

El a mai susținut că primarul se laudă că face investiții în sănătate, iar pe SEAP contractele sunt de milioane de euro, dar „realitatea bate orice imaginație”.

La câteva zile distanță de la publicarea imaginilor, Casa de Asigurări de Sănătate Vâlcea a anunțat că se autosesizează și „va efectua, pe nivelul său de competență, respectiv furnizarea serviciilor medicale la standardele de calitate impuse de dispozițiile legale, respectarea obligațiilor contractuale pe care Spitalul Municipal Drăgășani și le-a asumat prin contractul încheiat cu CAS Vâlcea”.

CAS Vâlcea a solicitat public Primăriei Drăgășani și DSP Vâlcea să facă, la rândul lor, verificările ce țin de ele și să ia măsuri în consecință.

„CAS Vâlcea salută și încurajează orice atitudine civică care are ca scop sesizarea unor nereguli în activitatea unor furnizori de servicii medicale, nereguli care de cele mai multe ori se regăsesc în servicii medicale de proastă calitate, eludarea FNUASS, etc, însă facem un apel către persoanele avertizoare să nu arunce în curtea instituției noastre problemele a căror rezolvare țin de alte instituții și/sau autorități locale sau centrale”, a mai ținut să transmită Casa de Asigurări de Sănătate Vâlcea.

”Primarul Nedelcu (PSD), Consiliul de Administrație al Spitalului, consilierii locali membri în Consiliul de Administrație, Dan Parpală (PSD), Costea (Bărbulescu) Ramona (PNL), DSP-ul, managerul spitalului… atâția oameni „grei” care tac mâlc… atât le pasă lor de oameni…”, a mai scris Marian Roșca, pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

One comment on “FOTO Imagini revoltătoare din Spitalul Dragasani: Pacienți câte doi în paturi, lenjerie murdară, obiecte sanitare degradate! Primarul Cristian Nedelcu se lauda ca face ”investiții în sănătate””

  1. Se integreaza cu brio in imaginea generala negativa a mangmentului impus politic la nivelul unitatilor medicale. Orice pt a pune la pamant sistemul de sanatate de stat in beneficiul celui privat. Suna cunoscut!?

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe