CAS Vâlcea: Vești bune pentru locuitorii comunei Ionesti!

joi, 9 martie 2023

Vești bune pentru locuitorii comunei IONEȘTI!

Datorită eforturilor concentrate, administrație locală, conducerile DSP și CAS Vâlcea, înțelegând nevoile de servicii medicale, conducerea CAS Vâlcea anunță că, începând cu data de 06.03.2023, locuitorii comunei IONEȘTI pot beneficia (pe lângă serviciile medicale acordate în acest moment de doamna dr.Mirea P.Viorica în cadrul cabinetului medical individual), de servicii medicale de asistență medicală primară furnizate de către medicul de familie dr. VODISLAV MARIAN.
Acest lucru este posibil ca urmare a înființării unui punct de lucru în comună, urmarea declarării, de către comisia mixtă constituită la nivelul DSP Vâlcea, a localității ca deficitară din punct de vedere al medicilor de familie.

Serviciile medicale vor fi acordate la cabinetul medical situat în cadrul DISPENSARULUI UMAN situat în comuna Ionești, sat Ionești după următorul program:

Luni în intervalul 16,00 – 18,00
Marți în intervalul 8,00 – 13,00
Miercuri în intervalul 16,00 – 18,00
Joi în intervalul 8,00 – 13,00
Vineri în intervalul 16,00 – 18,00

Precizăm că, în cadrul cabinetului medical nou înființat, pe lângă activitatea specifică de medicină de familie, potrivit contractului încheiat cu CAS Vâlcea, domnul dr. VODISLAV MARIAN asigură și servicii medicale de monitorizare pacienți COVID-19.
Asigurăm pe această cale, toți cetățenii județului Vâlcea, că instituția noastră va trata cu maximă seriozitate, celeritate și profesionalism orice situație care poate afecta acordarea serviciilor medicale către aceștia.
Am fost, suntem și vom fi în slujba cetățenilor!

Conducerea CAS Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe