Sparle si soparle, 09.02.2023

vineri, 10 februarie 2023
  • Conducerea Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură​ Vâlcea a găsit de cuviință să majoreze salariile, pentru sine și pentru armata de angajați. Așa s-a ajuns ca directorul executiv Denisa Elena Iacob să încaseze un salariu lunar de 117 milioane de lei vechi, plus 17 milioane de lei pentru „spor pentru condiții vătămătoare”. Directorul adjunct al APIA Vâlcea trebuie să se „mulțumească” cu 113 milioane de lei vechi lunar și cu 17 milioane de lei vechi pentru același spor. Conform declarației de avere, șefa Denisa Iacob are în proprietate două terenuri (în Popești și Râmnicu Vâlcea) un apartament în Râmnicu Vâlcea (cumpărat în 2002), o casă de locuit și o mașină Mercedes Benz. La capilolul plasamente financiare, Denisa Elena Iacob a trecut active de circa 300 de milioane de lei vechi, însă nu a menționat nimic despre salariul încasat de soțul ei, Vasile Iacob, de la... Ministerul Afacerilor Interne.

 

  • Societatea Univers SA (firmă ce deține mai multe spații comerciale în Râmnicu Vâlcea) informează că, în şedinţa din data de 30 ianuarie 2023, consiliul de administraţie a hotărât încetarea contractului de mandat al directorului general, Robert Cristian Stănescu, începând cu data de 1 februarie 2023. Începând cu aceiași dată, atribuțiile funcției de director general al SC Univers SA au fost preluate de către doamna Teodora Negoiță - preşedinte al consiliului de administraţie, până la desemnarea de către consiliul de administraţie a unui nou director general. În urmă cu peste 12 ani, fostul director Răzvan Buzatu şi-a folosit autoritatea şi influenţa pentru a dispune achitarea de către societate a unor sume totalizând 100.000 euro, ce au reprezentat contravaloarea deplasărilor în scop turistic şi în interes strict personal al său cât şi al membrilor de familie ale acestuia ori persoanelor cu care el se afla în legături de interes, fără aprobarea consiliului de administraţie.

 

  • Noua parcare din strada Decebal, de lângă Hotelul VFM va fi cu plată. Concret, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea a decis completarea listei parcărilor publice cu plată, din Râmnicu Vâlcea, aprobată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 206/30.06.2022 privind completarea listei parcărilor publice cu plată amenajate pe domeniul public al municipiului, aprobată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 56/08.02.2022 de completare și modificare anexei nr. 7.3. a regulamentului serviciilor publice de administrare a domeniului public și privat de interes local din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe