Societatea Boromir Ind SRL Râmnicu Vâlcea a înregistrat în anul 2021 o majorare a încasărilor, a afacerilor și a profitului

duminică, 5 februarie 2023

 

În conformitate cu datele furnizate de Ministerul Finanţelor Publice, societatea Boromir Ind SRL Râmnicu Vâlcea a înregistrat în anul 2021 (ultimul an de raportare) o majorare a încasărilor, a afacerilor și a profitului, comparativ cu situaţia din 2020. În 2021, SC Boromir Ind SRL a realizat o cifră de afaceri de circa 464 milioane de lei, venituri totale de 485 milioane de lei, în timp ce profitul era de peste 16 milioane de lei. Cu 940 de salariaţi, SC Boromir Ind SRL avea la 31 decembrie 2021 un capital social de 710.000 lei, datorii totale de circa 242 milioane de lei şi tipul de activitate era „Fabricarea produselor de morărit”.

În comparație, în 2020, SC Boromir Ind SRL a realizat afaceri de circa 351 milioane de lei, venituri de 366 milioane de lei și un profit de 10,1 milioane de lei. În vara anului trecut, ING Bank România a acordat credite pentru investiții de peste 25 milioane de euro grupului Boromir, cea mai mare afacere cu capital românesc din sectorul de morărit şi panificaţie.

În anul 2021, grupul Boromir a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri consolidate de 22,5%, ajungând la o valoarea nominală a cifrei de afaceri de 136 milioane de euro. Printre noutățile lansate, se numără crearea unor game de produse sezoniere, vegane și fără gluten. Pentru piața B2B, grupul a adăugat în portofoliu două tipuri de făină profesională pentru pizza. Din luna aprilie 2020, a deschis și magazinul online boromirmarket.ro, cu livrare la domiciliu în toată ţara. „Grupul Boromir a beneficiat de sprijinul ING Bank încă din anul 2003, fiind alături de noi la toate investiţiile pe care le-am derulat şi pe care le avem în derulare. Parteneriatul Boromir - ING Bank a realizat investiţii majore, ce ne-au ajutat să ne diversificăm canalele de distribuție pe piața internă, să creştem exporturile şi să ne extindem continuu portofoliul de produse”, a spus Constantin Boromiz, CEO şi fondator al grupului Boromir.

În prezent, echipa Boromir a ajuns la peste 1.400 de angajați, ca urmare a dezvoltării pe mai multe linii de business. Morăritul este susținut de trei mori de grâu, o moară de mălai și de silozuri de cereale cu o capacitate de 90.000 de tone. O altă linie de business esențială este reprezentată de produsele dulci de cuptor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe