SCM Rm. Vâlcea și Thuringer au remizat, 32-32, în etapa 4 din Grupa D a EHF European League

sâmbătă, 4 februarie 2023

SCM Rm. Vâlcea a remizat azi, în Sala Sporturilor Traian, cu Thuringer HC (Germania), scor 32-32 (16-17), în etapa 4 din Grupa D a EHF European League.

SCM Rm. Vâlcea și Thuringer au remizat, 32-32, după un meci electrizant, în etapa 4 din Grupa D a EHF European League

Echipa germană pregătită de românul Herbert Muller a pierdut primul punct în această grupă, dar este ca și calificată în sferturile de finală.

Meciul de sâmbătă a prins Vâlcea într-o situație delicată, cu patru jucătoare indisponibile: Daniela De Jong, Jovana Kovacevic, Andreea Ianăși și Raluca Dăscălete - noteaza prosport.ro

SCM a jucat perfect în primele 20 de minute și cu Hosu în formă între buturi, s-a desprins la 13-9 în minutul 21. Finalul de repriză a aparținut oaspetelor, care au revenit și au intrat la cabine în avantaj, scor 17-16. Thuringer a controlat și debutul părții secunde și s-a desprins la 21-16 în minutul 35. Vâlcea nu a cedat și susținută de 2000 de fani entuziaști, a revenit rapid în meci: 24-24 în minutul 45. Nipona Fujita a jucat în multe momente coordonator de joc și a pus în dificultate masiva defensivă germană. În ultimul sfert de oră, cele două echipe au mers cap la cap. Tunisianca Elghaoui a fost de neoprit la semicerc, SCM a condus cu 32-31 cu un minut înainte de final, dar nemțoaicele au egalat din aruncare de la 7 metri. Deși au avut ultimul atac cu 20 de secunde înaintea finalului, oltencele nu au reușit să mai arunce la poartă. S-a terminat 32-32, după un meci extrem de spectaculos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe