Prin programul ”Anghel Saligny” primarul Remus Sasu asfaltează alți 8 km de străzi în Ocnele Mari

miercuri, 1 februarie 2023

Continuăm asfaltarea străzilor din Ocnele Mari

Recent, am propus Consiliului Local un raport detaliat privind continuarea reabilitării și modernizărilor străzilor din Ocnele Mari, cu finanțare prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny. Continuăm în acest mod o acțiune amplă de modernizare a infrastructurii rutiere, derulată cu mult succes în ultimii doi ani.

Străzile vizate de acest proiect sunt: Căpșunilor, Abatorului, Cocenești, Valea Bradului, Ștrandului, Buda, Salcâmilor, Merilor, Morilor, Nicolae Bâlcescu, Școlii, Pinilor și Sorat.

Modernizarea celor peste 8 kilometri de străzi va costa, peste 14 de milioane de lei. Am folosit și am obținut pentru acest proiect, finanțare nerambursabilă, oferită de Programul Național de Investiții Anghel Saligny, Ocnele Mari încadrându-se în categoria localităților eligibile pentru acești bani.

Ne pregătim, așadar, să continuăm acțiunea extinsă de modernizare a străzilor care ne-a adus mai mult confort local și un statut de stațiune turistică bine gospodărită în ochii celor care vin periodic la Ocnele Mari.

Remus SASU, primarul Orașului Ocnele Mari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe